Lipottaret ja Kuula hakevat yhteistyössä parhaita ratkaisuja

Uutiset

Lipottaret ja Kuula hakevat yhteistyössä parhaita ratkaisuja29.4.2017

Naisten Superpesikseen seurahistoriansa ensimmäiselle kaudelle noussut Oulun Lipottaret ja vastaavasti Ykköspesiksessä debytoiva Ylivieskan Kuula aloittavat yhteistyön.

Seurojen välillä on allekirjoitettu yhteistyö- ja farmisopimus kaudesta 2017. Tulevana kesänä Lipottarien superpesisjoukkueen portteja kolkuttelevat pelaajat voivat hakea vastuuta Kuulan ykköspesisjoukkueesta.

– Ylivieska on sopivan matkan päässä, ja haluamme omalla toiminnallamme tukea Kuulan ja samalla koko Keski-Pohjanmaan naispesiksen kehitystä. Samalla pystymme tarjoamaan Lipottarien tyttö- ja naispelaajille yhtenäisen pelaajapolun aina Superpesikseen saakka, iloitsee Lipottarien puheenjohtaja Marko Kreus.

Naisten Ykköspesikseen nousseen Kuulan kannalta yhteistyö on merkittävässä osassa riittävän pelaajamäärän takaamiseksi ja antamalla joukkueen harjoitusrinkiin kuuluville pelaajille aikaa kehittyä ykköspesistason pelaajiksi.

– Tavoitteena on vakiinnuttaa paikka Ykköspesiksessä ja kehittää molempia seuroja palveleva yhteistyömalli, jota voidaan jatkaa myös tulevaisuudessa, suunnittelee Kuulan Toni Seppälä.

Lipottarien osalta naisten superpesiskausi käynnistyy hallitsevan mestarin Kirittärien vieraana Jyväskylässä 9.5. Kuulan naiset aloittavat oman kautensa Porissa 13.5.

Aiheesta lisää

Oulun Lipottaret

Ylivieskan Kuula

¨