Pesäpalloliiton seurakehittäjät pitävät Teematiistai-koulutuksia noin kerran kuussa. Tilaisuudet pidetään Teamsin välityksellä. Tammikuussa puhutaan seurojen vastuullisesta toiminnasta, kun taas helmikuussa keskustellaan aikuisten harrastepesiksestä, ja maaliskuussa esillä on pesisliikkarin uudistaminen.

Teematiistaiden tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään omaa osaamistaan ja luoda keskustelua ajankohtaisista aiheista. Tammikuun aiheena tiistaina 23.1. klo 18.00–19.30 Teamsin välityksellä on seurojen vastuullinen toiminta.

Viime talvena yhdessä tilaisuudessa Olympiakomitean Elina Laine esitteli koko urheiluliikkeen vastuullisuusohjelmaa. Nyt keskitymme siihen, miten pesäpalloyhteisössä toimimme vastuullisesti. Tilaisuudessa pyritään keskusteluun siitä, mitä vastuullisia toimenpiteitä seurassa voisi tehdä niin pelaajien, tuomareiden, seuratoimijoiden kuin muidenkin kentällä olijoiden kohdalla.

Tilaisuuden vetävät Pesäpalloliiton seurakehittäjät Mona Hupli-Kotiranta ja Mika Mikola sekä koulutuspäällikkö Perttu Hautala.

Joukkueenjohtajien koulutusten osa 2 järjestetään torstaina 1.2. klo 17.30–19.

Koulutuksen aiheina ovat mm. kilpailutoiminta 2024 ja kaikki siihen liittyvät asiat sekä turnaus- ja ottelujärjestelyt.

Joukkueenjohtajien tapaamiset on pääosin tarkoitettu G-D-joukkueiden joukkueenjohtajille.

Koulutuksen vetävät Pesäpalloliiton seurakehittäjät Mona Hupli-Kotiranta ja Mika Mikola sekä kilpailutoiminnan koordinaattori Mauri Tunkelo.

Joukkueenjohtajille järjestetään tulevan kevään aikana myös iltakahveja. Tilaisuudessa keskustelu on pääosassa, ja joukkueenjohtajat pääsevät itse kysymään sekä myös jakamaan omia toimivia käytänteitä teemoihin liittyen. Lisätietoja tilaisuuksista tulossa myöhemmin.

Ilmoittaudu kaikkiin tilaisuuksiin tämän linkin kautta:https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-seuratoimijoiden-tilaisuuksiin-2023-2024