PESÄPALLOLIITON ITÄINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

LEIRITOIMINTA

Itäisen alueen Kunnari-leiri 2023

Historian toinen Kunnari-leiri järjestetään ensi kesänä Jyväskylässä 16.-18.6.2023. Leiri on tarkoitettu kaikille G- F- ja E-ikäisten joukkueille. Lisäksi F- ja G-ikäisten pienpesikseen mukaan voi tulla myös sekajoukkueella, eli 6-7 hengen joukkueen kasaaminen on erittäin helppoa.

Leiri on upea mahdollisuus saada valtakunnalliselle leirille valmistautuvalle ryhmälle lisäpelejä ja leirikokemusta ennen kesän huipennusta. Ja ne joukkueet, jotka eivät vielä valtakunnalliselle Napero- tai Tenavaleirille ole uskaltautuneet mukaan, niin Kunnari-leiri on mainio paikka lähteä hakemaan leirikokemusta hieman lähempänä, lyhyempänä sekä edullisempana vaihtoehtona.

Katso leiriesite, josta löytyy mm. leiripassin hinnat ja ilmoittautumisajat.

Leiri-ilmoittautuminen käynnistyy 5.2.2023 klo. 12.00 pesistulospalvelussa.

 

 

Valtakunnalliset pesisleirit 2022

Kaikilla näillä neljällä leireillä nuorisotuomarit tuomitsevat leiriottelut. Leireille voivat osallistua tuomaritoiminnasta kiinnostuneet 12-18-vuotiaat tytöt ja pojat. Tuomarilla tulee olla tuomarikortti suoritettuna.

Leirijoukkueiden ilmoittautuminen käynnistyy 6.3 klo. 12:00. Nuorisotuomarit pääsevät ilmoittautumaan leireille samoilla sivustoilla.

Itä-Länsi

Pesisleirit