PESÄPALLOLIITON ITÄINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

LEIRITOIMINTA

Itäisen alueen Kunnari-leiri 2022

Kautta aikojen ensimmäinen Kunnari-leiri järjestetään ensi kesänä Liperissä 18.-19.6.2022. Leiri on tarkoitettu kaikille G- F- ja E-ikäisten joukkueille, niin 9 vs 9 kuin pienpesiksessäkin. Pienpesiksessä sarjat pelataan sekajoukkueilla, eli joukkueen kasaaminen on toivottavasti entistäkin helpompaa.

Leiri on upea mahdollisuus saada valtakunnalliselle leirille valmistautuvalle ryhmälle lisäpelejä ja leirikokemusta ennen kesän huipennusta. Ja ne joukkueet, jotka eivät vielä valtakunnalliselle Napero- tai Tenavaleirille ole uskaltautuneet mukaan, niin Kunnari-leiri on mainio paikka lähteä hakemaan leirikokemusta hieman lähempänä, lyhyempänä sekä edullisempana vaihtoehtona.

Katso leirin esittelyvideo ja leiriesite.

Leiri-ilmoittautuminen käynnistyy 6.2.2022 klo. 12.00 pesistulospalvelussa.

 

 

Valtakunnalliset pesisleirit 2022

Kaikilla näillä neljällä leireillä nuorisotuomarit tuomitsevat leiriottelut. Leireille voivat osallistua tuomaritoiminnasta kiinnostuneet 12-18-vuotiaat tytöt ja pojat. Tuomarilla tulee olla tuomarikortti suoritettuna.

Leirijoukkueiden ilmoittautuminen käynnistyy 6.3 klo. 12:00. Nuorisotuomarit pääsevät ilmoittautumaan leireille samoilla sivustoilla.

Itä-Länsi

Pesis 100 -sivusto