PESÄPALLOLIITON ITÄINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

LEIRITOIMINTA

Itäisen alueen Kunnari-leiri 2024

Kautta aikojen kolmas Kunnari-leiri järjestetään ensi kesänä Liperissä 14.-16.6.2024. Leiri on tarkoitettu kaikille G- F- ja E-ikäisten joukkueille. Lisäksi F- ja G-ikäisten pienpesikseen mukaan voi tulla myös sekajoukkueella, eli 6-7 hengen joukkueen kasaaminen on erittäin helppoa.

Leiri on upea mahdollisuus saada valtakunnalliselle leirille valmistautuvalle ryhmälle lisäpelejä ja leirikokemusta ennen kesän huipennusta. Ja ne joukkueet, jotka eivät vielä valtakunnalliselle Napero- tai Tenavaleirille ole uskaltautuneet mukaan, niin Kunnari-leiri on mainio paikka lähteä hakemaan leirikokemusta hieman lähempänä, lyhyempänä sekä edullisempana vaihtoehtona.

Katso leiriesite, josta löytyy mm. leiripassin, joukkue- ja tuomarimaksun hinnat sekä ilmoittautumisajat.

Leiri-ilmoittautuminen käynnistyy 4.2.2024 klo. 12.00 tulospalvelu sivustolla. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet alueleirisivustolta.

 

 

Valtakunnalliset pesisleirit 2024

Leirijoukkueiden ilmoittautuminen käynnistyy porrastetusti 3.3 klo. 12:00 alkaen pesistulospalvelussa.

Kaikilla näillä neljällä leireillä nuorisotuomarit tuomitsevat leiriottelut. Leireille voivat osallistua tuomaritoiminnasta kiinnostuneet 12-18-vuotiaat tytöt ja pojat. Tuomarilla tulee olla tuomarikortti suoritettuna.

Nuorisotuomarit pääsevät ilmoittautumaan leireille 1.4 alkaen pesistulospalvelussa.

Pesisleirit