Joukkueille lähetettyjen alustavien kyselyiden mukaan kysyntää myös C-ikäluokan leiritapahtumalle riittää, ja tavoitteena onkin luoda vuosittain ympäri Suomea kiertävä ikäluokan alueleirimalli. Leirille voi ilmoittautua myös D-ikäisten joukkue, joka kaipaa lisähaastetta vanhempien ikäluokasta.

Tuttuna leirikaupunkina Joensuu tarjoaa jälleen erinomaiset puitteet onnistuneen tapahtuman läpiviennille. Kaikki kentät varakenttiä lukuun ottamatta ovat hiekkatekonurmia ja majoitus tapahtuu Joensuun keskustan alueen kouluissa. Leirin ruokailut järjestetään yliopiston kampuksen ravintoloissa.

Leirille ilmoittaudutaan muiden alueleirien tapaan sunnuntaina 4.2. kello 12 alkaen. Leirille mahtuu mukaan korkeintaan 32 joukkuetta.

C-alueleirin minimijoukkuemäärä on 28. Mikäli 7.4. mennessä em. määrä joukkueita on ilmoittautunut, leiri toteutuu. Mikäli osallistujia ei ole tuolloin riittävästi eli leiri joudutaan perumaan, tällöin ilmoittautumisen yhteydessä tehdyt maksut palautetaan joukkueille täysimääräisenä. Ilmoittautuminen vahvistetaan muiden alueleirien tapaan 100:n euron joukkue- ja tuomarimaksulla.

Lisätietoja:

Leirin johtaja, Joensuun Maila, Jonne Martikainen / jonne.martikainen(ät)joensuunmaila.fi
Nuorisopäällikkö, Pesäpalloliitto, Anriika Heinonen / anriika.heinonen(ät)pesis.fi