Seurapaitapäivä kutsuu tiistaina 27.9. kaikki mukaansa!

Mitä harrastustoiminta olisikaan ilman korvaamatonta urheiluseuratoimintaa! Tiistaina 27.9. on jälleen aika osoittaa rakkautta näille tuiki tärkeille suomalaisen seuratoiminnan kulmakiville #seurapaitapäivä:n merkeissä. Seurapaitapäivä on valloittanut edeltävinä vuosina niin sosiaalisen median kuin katukuvankin. Annetaan siis jo perinteeksi muodostuneen juhlapäivän näkyä ja kuulua tänä vuonna yhä kovemmin!

Lue lisää täältä.

 

Seuratuki-info keskiviikkona 28.9.

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Olympiakomitea järjestävät seuroille suunnatun seuratoiminnan kehittämistuen hakemisen infotilaisuuden keskiviikkona 28.9. klo 17.30-18.30 Zoom-etäyhteydellä.

Ilmoittautumiset tiistaihin 27.9. 23:59 mennessä Suomisportissa.
Tilaisuus tallennetaan ja tallenne julkaistaan myöhemmin katseltavaksi.

Seuratukihaku vuodelle 2023 on auki 1.-30.11.2022.

 

Junioripäällikkötukihaku päättyy perjantaina 30.9.

Pesäpalloliiton jakama junioripäällikkötuki on tarkoitettu ajalle 1.1.-31.12.2023 ja koskee ensisijaisesti päätoimisen junioripäällikön palkkausta. Tuki kelpaa myös omarahoitusosuudeksi opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnalliseen seuratukeen.

Junioripäällikkötuen hakemusta tehtäessä on hyvä muistaa, että vain hakemuksessa annetut tiedot huomioidaan ja vain ajoissa tulleet hakemukset käsitellään. Hakijan tulee olla Pesäpalloliiton jäsenseura, jolla ei ole velvoitteita hoitamatta Pesäpalloliitolle. Pesäpalloliiton myöntämää junioripäällikkötukea haetaan verkkolomakkeella, joka tulee jättää 30.9.2022 kello 23.59 mennessä.

Lue lisää hausta täältä.

 

Valtakunnallisten leirien haku vuosille 2024 ja 2025 on auki 16.10.2022 asti

Vuosien 2024 ja 2025 valtakunnalliset leirit ovat hakumenettelyssä ajalla 15.8.-16.10.2022. Leirien järjestelyoikeuksia voivat hakea Suomen Pesäpalloliitto PPL ry:n (PPL) jäsenseurat.

Pesäpalloliitto ry järjestää yhdessä seurojen kanssa vuosittain neljä valtakunnallista pesäpalloleiriä (Napero-, Tenava-, Suur- ja Nuorisoleirin). Valtakunnalliset leirit 2024 ja 2025 noudattavat alueellista kiertoa, jolloin leirikesän aikana järjestetään yksi valtakunnallinen leiri jokaisella Pesäpalloliiton alueella. Seura voi hakea niitä leirejä, jotka on myönnetty omalle alueelle. Mahdollisista täydennyshauista päätetään erikseen varsinaisen hakuajan jälkeen.

Ennen hakemuksen jättämistä seuralta vaaditaan hyväksytty auditointi, jossa arvioidaan leirin toteuttamismahdollisuudet paikkakunnalla. Järjestelyoikeuksia hakevan seuran tulee ottaa hyvissä ajoin yhteyttä oman alueensa aluevastaavaan auditoinnin tiimoilta.

Lue lisää leirihausta täältä.