PESÄPALLOLIITON POHJOINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

KOULUTUS

 

Pesäpalloliiton valmentajien koulutusjärjestelmä on uudistunut ja on käytössä myös vuonna 2022.  Nykyään valmentajalla on valittavanaan kaksi valmennuksen kehittämisen polkua – Juniorivalmentaja ja Kilpavalmentaja. Jälkimmäinen on aloitettu uutena koulutuskokonaisuutena syksyllä 2019.

Juniorivalmentajapolku on suunnattu eritoten valmentajille, jotka valmentavat C-junioreita ja siitä nuorempia sekä heille, jotka tähtäävät junioripäälliköksi.

Kilpavalmentajapolku on suunnattu eritoten heille, jotka tähtäävät vanhimpien ikäluokkien valmentajiksi tai tulevaisuuden superpesisvalmentajiksi tai pelinjohtajiksi sekä valmennuspäälliköille.

Molemmat polut koostuvat kolmesta tasosta ja jokaisessa tasossa on koulutusmoduuleita, joista valmentaja ja hänen mentorinsa / esimiehensä valitsevat valmentajalle sopivat koulutukset.

 

Koulutusvaatimukset

Kaudella 2022 ovat voimassa minimitutkintovaatimukset (1 henkilö/joukkue). Henkilön on täytettävä koulutusvelvoite ja hänen on toimittava joukkueessa 1. tai 2. pelinjohtajana. Koulutusvaatimuksiin pääset tutustumaan täältä.

Mahdolliset poikkeusluvat kesän 2022 leireille anotaan verkkolomakkeella ja anomukset käsittelee Pesäpalloliiton leirivastaava Mika Mikola. Poikkeuslupa on anottava 8.6.2022 mennessä ja se on voimassa leirikesän 2022.

 

Koulutuskalenteri

Koulutuskalenteri rakentuu alueen seurakehittäjien toimesta. Mikäli haluat järjestää seurassasi / alueellasi koulutuksen, ota yhteyttä alueesi seurakehittäjään.
Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu koulutuskalenterin kautta.

Itä-Länsi

Pesisleirit