Antti Heinonen, Seppo Paavola ja Markku Pullinen tutustuivat toisiinsa Pesäpalloliiton toiminnassa 1970-luvun alussa. Alkoi elinikäinen ystävyys, jota osaltaan ohjasi yhteinen intohimo kansallispeliämme kohtaan. Tulevina vuosikymmeninä pesäpallo nousi koko suomalaisen urheilun lipunkantajaksi ja edelläkävijäksi kovalla työllä, johon kolmikko painoi vahvan kädenjälkensä.

Juhlavuoden kunniaksi omakohtaiset kokemukset on koottu Kolmen konkarin kopittelua -kirjaksi. Kirjoittajien eri näkökulmat kietoutuvat mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi, joka uppoutuu kiintoisalla tavalla pesäpallon ja yleensä urheilun historiaan tarinoiden kautta. Kirjoittajat kuvaavat värikkäästi ajankuvaa omakohtaisiin kokemuksiinsa peilaten.

Yli 300-sivuinen kovakantinen teos on katsaus aikakauteen, jolloin pesäpallon tulevalle menestykselle rakennettiin vahva pohja. Kirjoittajat vievät lukijan parhaalle paikalle kokemaan uudelleen merkittäviä hetkiä koko suomalaista urheiluhistoriaa ajatellen, aikalaisten kertomana.

Kirjakauppamyynnin ohella kirja on saatavissa verkkolomakkeella suoraan kirjoittajilta hintaan 29,70 € + postituskulut.