Pesis 100 vuotta

Kansallispelimme pesäpallo viettää 100-vuotisjuhliaan. Juhlavuosi on meidän kaikkien yhteinen. Olet harrastaja, superpesispelaaja, juniori, katsoja, seuratoimija tai talkoolainen, haluamme juhlia kanssasi.

100 vuoteen mahtuu paljon, mutta katseemme on suunnattu tulevaisuuteen. Juhlavuonna kiinnitämme erityisesti huomiota lasten ja nuorten toimintaan sekä ympäristöasioihin.

Juhlavuoden kalenterista näet, mitä tapahtuu vuoden aikana. Käy myös jättämässä terveisesi 100-vuotiaalle pesäpallolle virtuaaliseen vieraskirjaan sekä julkaise sisältöä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #pesis100.

Tervetuloa viettämään kansallipelimme pesäpallon juhlavuotta kanssamme!

PESÄPALLO 100 YEARS

Finnish national game pesäpallo celebrates its 100 years anniversary 2022. The first official matches were played in 1922. More information about pesäpallo and introduction to the game in various languages is found at our international site.

Have you been in touch with pesäpallo? Share your greetings, experiences, memories, or stories by writing to our visitors’ book! Use hashtag #pesis100 when posting at social media.

Suojelijan tervehdys

Juhlavuoden tapahtumat

Somesyötteet

Naperoleiri 2022 on virallisesti käynnistynyt kun ensimmäiset leiriläiset saapuivat Pohjois-Savoon. Ensimmäinen ilmoittautunut joukkue oli Pesäkarhujen G-pojat. Toisena oli kuvassakin poseeraava Laitilan Jyskeen F-tytöt.

#pesis #pesis100 #naperoleiri #siilinjärvi #pesäpallo #laitilanjyske #pesäkarhutpori siilinjarvenpesis pesis.fi
...

147 1

Naperoleirin tanssihaaste! 💃🕺 Opetelkaa joukkueen kesken oheinen koreografia ennen leirin alkua, näin pääsette mukaan yhteistanssiin Naperoleirin avajaisissa! Mikäli haluatte, voitte myös videoida oman tanssisuorituksenne ja julkaista sen some-kanavillanne hashtagilla #naperoleiri.

Koreografia kirjallisessa muodossa:
Askel-viereen x 4
Napautus varpaisiin x 4
Maila olalle ja lyönti x 2
Heitto ja koppi x 2

Tuomarimerkit: (1,2,3,4)
Koppi
Ehtiminen
Kentässä
Palo
Sarja toistuu 3 kertaa ja lopuksi vuoronvaihtomerkki

#pesis #siilinjärvi #pesis100 #naperoleiri siilinjarvenpesis pesis.fi
...

105 8

ENÄÄ 20 PÄIVÄÄ! 🔥

Jos et pääse leirille mukaan, mutta haluat seurata otteluiden kulkua, ei hätää! Tulospalvelu-uudistuksen myötä kaikissa leiriotteluissa pidetään sähköistä pöytäkirjaa, joten kotijoukoilla on mahdollisuus jännittää otteluiden etenemistä parhaimmillaan reaaliajassa.

Kaikkien pesäpallosarjojen ja -leirien tulospalvelu löytyy nykyisin samasta paikasta osoitteesta www.pesistulokset.fi. Aloitusnäkymää on mahdollisuus suodattaa esimerkiksi valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen sekä leirien osalta. Se helpottaa usein navigointia, sillä yhden päivän aikana saatetaan pelata jopa satoja otteluita.

Uudistuneelle sarjat-sivulle pääsee päivämäärärivin alapuolelta. Valitsemalla ”leirit” löytyvät leirien otteluohjelmat sarjoittain sekä valitun leirin käyttämät kentät.

#pesis #nuorisoleiri2022 #pesäpallo #pesis100
...

188 0

Oletko sinä tai kaverisi tuleva hutunkeiton Suomen mestari? Ilmoittaudu mukaan Itä-Lännessä järjestettäviin hutunkeiton SM-kisoihin – 16 arvotaan mukaan ja kaikille kisaan päässeille on tiedossa lippu miesten arvo-otteluun!

Ohjeet ja ilmoittautuminen osoitteessa superpesis.fi.

#pesis #superpesis #itälänsi #pesis100 oatly
...

602 19

Aleksi Lassila 🔥🔥
—————————————————————————
#miestensuperpesis #superpesis #pesis #pesis100 #vimpelinveto #ulkopeliofficial
—————————————————————————
Pelaajasta kuvan ottanut: pasi_kuvaa
...

178 0

Upea avajaiskulkue, mielettömät Naperoleirin avajaiset tanssihaasteineen. Ai että! Bongaatko itsesi / joukkuuesi videolta? 👀

Video: Timo Mäkinen
#pesis #pesis100 #naperoleiri #siilinjärvi
...

132 0

Yhteistyökumppanit