Uutiset

Pesäpallokauden päätösristeily risteillään lokakuussa

Jos heikkona hetkenä alkoi jo tuntua siltä, ettei tuo aika enää palaisi, olit väärässä. Pesäpallokauden päätösristeily risteillään 100-vuotis juhlavuonna säihkyvämpänä kuin koskaan. Lämpimästi tervetuloa pesäpallokauden päätösristeilylle...

Tapahtumakalenteri

2022 kesäkuu

Somesyötteet

Naperoleirin tanssihaaste! 💃🕺 Opetelkaa joukkueen kesken oheinen koreografia ennen leirin alkua, näin pääsette mukaan yhteistanssiin Naperoleirin avajaisissa! Mikäli haluatte, voitte myös videoida oman tanssisuorituksenne ja julkaista sen some-kanavillanne hashtagilla #naperoleiri.

Koreografia kirjallisessa muodossa:
Askel-viereen x 4
Napautus varpaisiin x 4
Maila olalle ja lyönti x 2
Heitto ja koppi x 2

Tuomarimerkit: (1,2,3,4)
Koppi
Ehtiminen
Kentässä
Palo
Sarja toistuu 3 kertaa ja lopuksi vuoronvaihtomerkki

#pesis #siilinjärvi #pesis100 #naperoleiri siilinjarvenpesis pesis.fi
...

102 8

Joukkue valitsi tämän päivän pelissä Hermanni Kataja-Rahkon Veripalvelun punaisen kypärän saajaksi. Kypärä annetaan pelaajalle, joka on laittanut itsensä 💯 prosenttisesti likoon ja auttanut joukkuettaan esimerkillisesti koko ottelun ajan taistelemaan sarjapisteistä💪💪💪 Hermanni pelaa seuraavan poikien superpesis ottelun Veripalvelun punainen kypärä päässään.

Pumu haastaa kaikki pesisyhteisön ihmiset, joiden on mahdollista, ojentamaan kätensä ja luovuttamaan verta. Voit halutessasi liittyä myös Pumu -veriryhmän jäseneksi.

#ojennakätesi #auta #pumuveriryhmä #veriryhmä #veripalvelu #pumu #pesis #pesis100 veripalvelu
...

109 1

Niilosta tuli juhannuksena kolminkertainen isukki! 🔥

Lämpimät onnittelut perheenlisäyksestä koko perheelle! 👶

#pesis #pesis100 #superpesis #sotkamonjymy #sotkamo #vuokatti #hiukka #kainuu #arcticlakelandkainuu #vapaudenvaltakunta
...

1520 12

Kurikan Etenee-leirillä jatkui Lapualta tuttu hyvien tuomarien taso ja taas oli vaikeuksia palkita vain kahta näistä nuorista huipputuomareista. Kentältä tulleen palautteen perusteella pesis100-logolla varustetut lippikset saivat Lenni Matula Eurajoelta ja Oona Aatsinki Lapualta. Lisäksi jaettiin kaksi tsempparipalkintoa, jotka saivat Emma Tikkala Kurikasta ja Veikka Kangasniemi Kankaanpäästä.
Iso kiitos kaikille tuomarileillä olleille💛
#eteneeleiri2022 #pesis100 #tuomarileiri #kiitos❤️ #läntinenalue
...

207 2

Pesäkarhujen Riina Korkiamäki siirtyy lainasopimuksella vahvistamaan Roihuttarien joukkuetta 29.6.–21.7. väliselle ajalle. Pelinjohtajat Jarkko Pokela ja Pasi Niemelä ovat tyytyväisiä kaikkia hyödyttävään ratkaisuun. Lue tiedote osoitteessa https://pesakarhut.fi/2022/06/28/riina-korkiamaki-lainaan-roihuttarille/#olemukana #pesäkarhut #pesis100 #pesis #kausi2022 ...

259 0

Yhteistyökumppanit