Erku-Areenalle keskustelemaan saapuvat Satakunnan Kansan esihenkilö Harri Laiho, Pesäpalloliiton entinen toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi ja Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto. Juontajana toimii Pesäpalloliiton johtokunnan jäsen Päivi Pessi-Järvenpää. Keskustelutilaisuus alkaa Erku-Areenalla (Urheilutie 10) tiistaina kello 16.45.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SuomiAreena (@suomiareena)

Satakunnan paikallisderbyssä sarjakakkonen Pesäkarhut saa vastaansa neljän ottelun voittoputkessa liitävän Feran Raumalta, joka on kivunnut taulukossa jo viidenneksi. Molemmat kaksi kauden aiempaa kohtaamista päättyivät Pesäkarhujen voittoon, mutta edellisellä vierailullaan Porissa Fera saalisti yhden sarjapisteen. Tiistainen ottelu on samalla hyväntekeväisyysottelu ja siihen on vapaa pääsy.