Suurimman äänivyöryn sai Jyväskylän Kirittärien Emma Körkkö, joka vei 16,1 % joukkueensa äänistä. Turku-Pesiksen kasvatti pelaa Tampereella jo kahdeksannen Itä-Läntensä.

Mansen ensimmäinen edustaja naisten arvo-otteluun on hurjavireisen alkukauden pelannut lyöjätilaston kärkinainen Siri Eskola. Kiimingin Urheilijoiden kasvatti valittiin yleisön äänin myös Oomin kuukauden pelaajaksi toukokuussa. Eskola on Tampereella mukana kolmannessa Itä-Lännessään, ensimmäistä kertaa Lännen puolella.

Miesten osalta ääniä rohmusivat lukkarit. Viime syksyn loppuottelun taistelupari, Mansen Juha Puhtimäki ja Kouvolan Pallonlyöjien Janne Kivipelto, ottavat toisistaan mittaa myös tulevassa arvo-ottelussa.

Puhtimäki lisäsi komeaan ansioluetteloonsa viime vuonna Itä-Lännen kentän parhaan tittelin. Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatille Itä-Länsi-valinta on jo uran seitsemäs. Kivipelto, kolminkertainen vuoden lukkari edellisiltä neljältä kaudelta, on tätä ennen pelannut Joensuun Itä-Lännessä 2018, jolloin Alajärven Ankkureiden kasvatti valittiin myös kentän parhaaksi.

Juhlavuoden Itä-Länsi-ottelut pelataan Tampereella 9.-10.7. VIP-liput ja kaikki pääsyliput myy Ticketmaster Suomi.

Itä-Länteen valitut ŠKODA-yleisöäänestyksen voittajat

Naiset, itä: Emma Körkkö; Jyväskylän Kirittäret
Naiset, Länsi: Siri Eskola; Manse PP, Tampere
Miehet, Itä: Janne Kivipelto; Kouvolan Pallonlyöjät
Miehet, Länsi: Juha Puhtimäki; Manse PP, Tampere