Vieraskirjassa kuka tahansa voi jättää terveisensä juhlivalle Suomen kansallispelille pesäpallolle. Kerro mieleenpainuvin muistosi pesäpallokentiltä, koskettavin hetkesi pesäpallon parissa tai tarina, jota et koskaan unohda. Mikä pesäpallossa on itsellesi tärkeintä? Miksi pesäpalloyhteisö on niin ainutlaatuinen?

Yksinkertaisesti ja omin sanoin, mitä Sinä haluat viestittää 100-vuotiaalle pesäpallolle ja koko lajiväelle?

Siirry Pesis 100 -vieraskirjaan juhlavuoden osiossa ja vinkkaa tutuillekin!

Pesis 100 -nettisivujen osoite on www.pesis100.fi

Viralliset Pesis 100 -tuotteet toimittaa Unique Branding!

Pesis 100 -paidat sekä -jumppapussi ja -kangaskassi ovat saapuneet myyntiin Unique Brandingin verkkokauppaan.

Paidat ovat Cottover-mallistoa, jolle on myönnetty Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-ympäristömerkit.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

100 tarinaa pesäpallosta

Pesäpallohistorian tapahtumia palautellaan juhlavuoden aikana mieliin 100 tarinan muodossa. Tarinat julkaistaan Pesäpalloliiton ja Superpesiksen sosiaalisen median kanavilla sekä myöhemmin pesis 100 -verkkosivuilla. Pesäpallon juhlavuoteen liittyvää sisältöä toivotaan jaettavaksi someen aihetunnisteella #pesis100.

Tahko Pihkalan syntymästä 134 vuotta

Pesäpallon kehittäjä Lauri ”Tahko” Pihkala syntyi Pihtiputaalla 5. tammikuuta 1888. Juhlavuoden avauksessa useat pesäpalloseurat, kuten Sastamalan Kumuri ja Kinnarin Pesis 2006 Järvenpäästä, sekä Pesäpalloliiton alueet kunnioittivat Pihkalan muistoa ja elämäntyötä.