Päätösristeilyn puitteet ja monipuoliset palvelut tarjoaa Tallink Siljan M/s Silja Europa. Laiva lähtee Helsingistä lauantaina 10.10. kello 18.30 (lähtöselvitys suljetaan kello 18.00) ja palaa samaan laituriin takaisin sunnuntaina 11.10. kello 16.

Viralliset matkapaketit sisältäen sisäänpääsyn palkintogaalaan ja yhteistyökumppanien yllätysedut ovat myynnissä Matkapoikien nettisivuilla.

Halukkailla on mahdollisuus vierailla Tallinnassa, jossa on maissaoloaikaa noin neljä tuntia sunnuntaina kello 8.00-12.10 tai viettää aikaa M/s Silja Europan monipuolisista palveluista nauttien. Matkalla tarvitaan virallinen matkustusasiakirja eli voimassaoleva passi tai henkilökortti.

Pesäpallokauden päätösristeilyllä on erityinen teema tänä vuonna. Koronaviruspandemian aiheuttama poikkeusaika on koetellut rajusti liikunta- ja urheiluväkeä, joka on osoittanut yhteisöllisyyden voiman. Intohimo itselle tärkeää asiaa kohtaan on liikuttanut ja saanut aikaan huikeita ponnisteluja niin yksittäisten toimijoiden kuin yhteisöjen taholta.

Pesäpallokauden päätösristeily tuo pesäpalloyhteisön eri puolilta Suomea yhteen luomaan energiaa ja yhteishenkeä tulevaan kauteen valmistauduttaessa. Poikkeusaikojen laineet saattavat yhä lyödä iskuja toiminnalle, mutta yhdessä pesäpallo menee eteenpäin ja osoittaa voimansa. Ilo ottaa niskalenkin ikävistä asioista.

Pesäpallokauden päätösristeily kuuluu meille kaikille. Mukana ovat niin huippupesäpalloilijat, menestyjät, onnistujat kuin kaikki muutkin hyvät ihmiset, pesäpallon ystävät. Risteilyohjelma käynnistyy upealla palkintogaalalla, jossa kauden parhaat pelaajat, joukkueet ja muut toimijat valtaavat estradin.

Suomi salli jo 15.6. alkaen kaiken matkustamisen Suomeen niistä Euroopan maista, joissa koronatapausten ilmaantuvuus on riittävän alhaisella tasolla. Viro kuuluu näiden maiden joukkoon eli Virossa vierailleiden matkustajien ei tarvitse jäädä Suomeen palaamisensa jälkeen omaehtoiseen karanteeniin. Pesäpallokauden päätösristeilyn virallisten matkapakettien osalta noudatetaan Matkapoikien matkaehtoja.