Kokouksessa valittiin myös uusi johtoryhmä vuosille 2021-2022. Johtoryhmässä jatkavat Ville Lantta Lappeenrannasta, Antti Remes Joensuusta, Tuukka Martikainen Joensuusta ja Reijo Kauhanen Leppävirralta. Uusina jäseninä aloittavat Ulla Timperi Lappeenrannasta ja Markko Rothström Varkaudesta.

Ensi vuoden alusta Keskimaan alueen palvelut sulautuvat Keski-Suomen osalta itäiseen alueeseen. Pesäpalloliiton työntekijöistä seurakehittäjä Perttu Hautala työskentelee jatkossa osana itäistä aluetta, yhdessä nykyisen seurakehittäjän Mona-Hupli Kotirannan ja aluevastaava Pirjo Mäkelän kanssa. 31.10 pidettävässä Keskimaan seurakokouksessa valitaan kaksi Keski-Suomen edustajaa, jotka tulevat mukaan itäisen alueen johtoryhmään. Eli johtoryhmän kokoonpano on vuoden alusta puheenjohtaja ja 8 jäsentä.

Seurakokouksessa valittiin myös alueen ehdokas liittojohtokuntaan, ehdokas liittojohtokunnan asiantuntijajäseneksi sekä ehdokas liittojohtokunnan puheenjohtajaksi. Lisäksi esiteltiin alustava itäisen alueen toimintasuunnitelma. Valinnat liiton puheenjohtajasta sekä liittojohtokunnan jäsenistä tehdään PPL:n syyskokouksessa, joka pidetään pe 20.11 Tampereella. Siellä käsitellään myös PPL:n toimintasuunnitelma, jonka yhtenä osana myös itäisen alueen toimintasuunnitelma menee päätettäväksi, yhtenä osana koko liiton toimintasuunnitelmaa.