F-tytöt ja G-ikäiset sekä F-pojat

F-tyttöjen ja G-ikäisten sarjassa sekä myös F-pojissa oli molemmissa mukana 10 joukkuetta. Kummassakaan sarjassa ei pidetty sarjataulukoita eikä pelattu lopputurnauksia. Kesän aikana nähtiin tiukkoja pelejä, paljon onnistumisia sekä huimaa kehitystä!

 

E-tytöt

E-tyttöjen aluesarjassa pelasi tänä kesänä 12 joukkuetta. Runkosarja pelattiin kahdessa lohkossa. Lohkon A voittivat SiiPe keltaiset ja lohkon B Ysit musta.

Aluesarjan lopputurnaus pelattiin Siilinjärvellä. Välierissä käytiin tiukat taistelut, ja finaaliin selviytyivät SiiPe mustat sekä SiiPe keltaiset. Finaali päättyi SiiPe Mustien voittoon. Pronssiottelu taas käytiin Ysit mustan ja IlU:n kesken, ja sen vei Ysit musta.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, E-tytöt 2020:

 1. SiiPe mustat
 2. SiiPe keltaiset
 3. Pesä Ysit
 4. IlU

E-pojat pelisarja

E-poikien pelisarjassa pelasi kahdeksan joukkuetta. Aluesarjan lopputurnaus pelattiin Sotkamossa. Finaaliin selvinneistä PuPe:sta ja Yseistä voiton vei PuPe, joka myös voitti runkosarjassa oman lohkonsa. Pronssiottelu SoJy – SiiPe päättyi Sotkamon voittoon. SoJy voitti myös oman lohkonsa runkosarjassa selvällä erolla muihin joukkueisiin.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, E-pojat pelisarja 2020:

 1. Puijon Pesis
 2. Pesä Ysit
 3. Sotkamon Jymy Pesis

E-pojat kilpasarja

E-poikien kilpasarjassa joukkueita oli seitsemän. Runkosarjan voitti KiPa -90, joka sai finaaliin vastustajaksi JoMa punaisen. Kiteellä pelatun lopputurnauksen finaalissa voiton vei KiPa -90. Pronssiottelussa pelasivat SoJy sekä IPV. Pronssia ottelusta sai SoJy.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, E-poikien kilpasarja 2020:

 1. Kiteen Pallo
 2. Joensuun Maila
 3. Sotkamon Jymy Pesis

D-tytöt pelisarja

D-tyttöjen pelisarjaan osallistui kuusi joukkuetta. Tässä sarjassa ei pelattu lopputurnausta vaan mitalit jaettiin runkosarjan sijoitusten perusteella. Voittajaksi selviytyi JoMa mustat ja myös hopea meni Joensuuhun JoMa punaiselle. Pronssia nappasi KPK.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, D-tyttöjen pelisarja 2020:

 1. JoMa mustat
 2. JoMa punaiset
 3. KPK

 Kuvaaja: Jenni Nevalainen

 

D-tytöt kilpasarja

D-tyttöjen kilpasarjaan osallistui kolme joukkuetta ja pelisarjan tavoin mitalit jaettiin runkosarjan sijoitusten perusteella. Runkosarjassa jokaiselle joukkueelle kertyi 14 ottelua ja runkosarjan voittaja KiPa keräsi näistä otteluista yhteensä 30 pistettä ja varmisti runkosarjan kärkipaikan ja kilpasarjan voiton itselleen!

PPL Savo-Karjalan aluesarja, D-tyttöjen kilpasarja 2020:

 1. KiPa
 2. SoJy
 3. SiiPe

                                             

 

D-pojat pelisarja

D-poikien pelisarjassa pelasi tänä kesänä 11 joukkuetta. Runkosarja pelattiin kahdessa lohkossa. Lohkon A voitti Ysit ja lohkon B KiPa.

Aluesarjan lopputurnaus pelattiin Lappeenrannassa. Välierissä vastakkain pelasivat Ysit ja SoJy sekä KiPa ja HP Dt. Lopulta finaaliin selviytyivät SoJy ja KiPa ja pronssiottelu puolestaan käytiin Ysien ja HP Dt kesken. Finaalissa kulta ratkesi vasta kotiutuslyöntien jälkeen ja kirkkaimmat mitalit nappasi SoJy. Pronssiottelussa Haminan D-tytöt voittivat molemmat jaksot ja täten pronssiset mitalit menivät Haminaan.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, D-poikien pelisarja 2020:

 1. SoJy
 2. KiPa
 3. HP Dt
 4. Ysit

D-pojat kilpasarja

D-poikien kilpasarjassa mitalit jaettiin runkosarjan sijoitusten perusteella. Sarjaan osallistui kahdeksan joukkuetta. Yhden pisteen erolla kultaa voitti KPL ja toiseksi tuli JoMa 06 joukkue. Pronssille selviytyi SoJyn joukkue. Mitalijoukkueet kaikki saivat runkosarjassa yli 30 pistettä. Lähimmäksi kärkikolmikkoa pääsi HP-K 06 joukkue 24 pisteellään.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, D-poikien kilpasarja 2020:

 1. KPL
 2. JoMa 06
 3. SoJy

D-poikien valtakunnallinen lopputurnaus pelattiin Joensuussa syyskuun loppupuolella. Aluesarjojen kaksi parasta joukkuetta neljältä alueelta lunastivat paikkansa D-poikien lopputurnaukseen. Mestaruuden turnauksessa voitti KPL ja pronssia JoMa!

 

C-tytöt

C-tyttöjen aluesarjaan osallistui tänä kesänä neljä joukkuetta. Runkosarjassa jokainen joukkue pelasi kuusi ottelua. Välierissä kohtasivat runkosarjan ykkönen Kirittäret ja nelonen ViU sekä kakkonen HP ja kolmonen JoMa. Molemmissa välierissä voittajat ratkaistiin vasta kotiutuslyönneissä. Lopulta fiinaaliin selviytyi ViU sekä JoMa.

Finaalissa JoMa voitti ViUn suoraan jaksoin 2-0 ja näin ollen kultamitalit matkasivat Joensuuhun. Pronssimitalit menivät Haminaan myöskin suoraan jaksovoitoin 2-0.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, C-tytöt 2020:

 1. JoMa
 2. ViU
 3. HP
 4. Kirittäret

C-pojat

C-poikien sarjaan osallistui yhdeksän joukkuetta ja jokaiselle kertyi runkosarjassa kahdeksan ottelua. Runkosarjan voittajaksi selviytyi HP. Välierissä kohtasivat HP ja JoMa sekä KPL ja Kiri. Finaaliin selvittivät tiensä selkein numeroin HP sekä KPL. Finaalissa puolestaan käytiin tiukkaa taistelua ja mestaruus ratkesi vasta kotiutuslyönneissä. Kultaa voitti lopulta HP ja hopea matkasi puolestaan Kouvolaan. Pronssiottelussa voiton vei JoMa voittamalla molemmat jaksot.

PPL Savo-Karjalan aluesarja, C-pojat 2020:

 1. HP
 2. JoMa
 3. KPL