Kokeneelle pelaajalle tuleva kausi on Superpesiksessä jo 25:s ja KiPan paidassa 20:s. Partanen ohitti tällä kaudella toisen kiteeläislegendan Pasi Pirisen ottelutilastossa ja pitää nyt hallussaan kakkospaikkaa 608 ottelullaan.

– Kyllähän pelaajauran jatkoa piti taas ihan tosissaan miettiä. Noin tiivis tahti, mitä viime kesänä oli, jättää tietenkin jälkensä – ja kun kausi vielä päättyi pettymykseen. Jokainen tarina ja syksy alkaa aina nollasta, niin piti pohtia, että onko tässä järkeä ja miten pitkän talven jaksaa painaa, Partanen totesi painavasti seuran nettisivuilla.

Joukkueen viides sija ja nuorten esiinmarssi eivät jääneet Partaselta huomaamatta.

– Sen hyvän päälle on, mikä on luotu, on hyvä lähteä rakentamaan, eikä ehjää pidä mennä rikkomaan. Valmennusjohdon tehtävä on sitten asetella palaset paikalleen. Tärkeintä on, että olemme kaikki siinä samalla sivulla, Partanen korostaa.

KiPalla on tällä hetkellä kasassa 11 pelaajasopimusta. Pelinjohtajana jatkaa Petri Tuuva.

– Joukkue on hyvää vauhtia kasaantumassa. Jatkossakin luotetaan ja panostetaan kiteeläisiin nuoriin pelaajiin, seuran varapuheenjohtaja Mikko Varonen sanoo.

Varosen mukaan menestyvässä joukkueessa tarvitaan aina myös kokemusta. Seurassa onkin otettu ilolla vastaan tieto Partasen paluusta.

– Poikaani Eeliä lukuun ottamatta kaikki ovat nyt tyytyväisiä. Eelin mielestä olisi pitänyt mennä Sotkamoon, Partanen itse naureskelee.

Kiteen Pallo -90:n sopimustilanne

Jesse Eskelinen 2021
Valentin Ikonen 2021
Kasperi Kaksonen 2022
Joni Lehikoinen 2021
Sami Mikkolanaho 2021
Sami Partanen 2021
Hannes Pekkinen 2022
Elmeri Purmonen 2022
Miika Timonen 2022
Samu-Kalle Varonen 2021
Lassi Vasarainen 2022

Petri Tuuva (pj) 2021