Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

OKM ja Olympiakomitea järjestävät valtakunnallisen hakuinfon vuoden 2024 seuratuesta Teamswebinaarina ti 24.10. klo 17.30-18.30. Info on tarkoitettu avustusta hakeville seuroille, seurakehittäjille, lausujille ja yleisesti liikuntaa edistävien järjestöjen työntekijöille. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen Suomisportissa

Ilmoittautuneet saavat ennen webinaaria Teams-linkin. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa kahden viikon ajan tilaisuudesta.

Myös pesäpalloliiton seurakehittäjät järjestävät pesäpallotoimijoille seuratuen infotilaisuuden Teamsissa ti 7.11. klo 17.30–18.30.

Seurakehittäjien infotilaisuuteen ilmoittautuminen