Turnauksiin ilmoittaudutaan tulospalvelussa osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Ilmoittautuminen on avoin kaikille Pesäpalloliiton jäsenseuroille, ja se vahvistetaan maksamalla sarjamaksu samassa yhteydessä.

Harmaakarhut kohtaavat Vimpelissä jo 15. heinäkuuta. Turnaus on osa Vimpelin Pesisfestivaaleja, joten matkaohjelmaan pystyy yhdistämään paljon muitakin pesäpalloaiheisia aktiviteetteja. Perjantain superpesisottelussa Veto kohtaa Pattijoen Urheilijat Raahesta ja sunnuntaina Saarikentällä vierailee klassikko-ottelussa Sotkamon Jymy. Suomen Pesäpallomuseo on tutustumisen arvoinen kohde, nykyisin aivan Saarikentän vieressä.

Kontioiden SM-turnaus pelataan Lappeenrannassa 12.-13.8. Original Sokos Hotel Lappeen majoitusturnaus toimitetaan joukkueen yhteyshenkilölle ilmoittautumisen yhteydessä.