PESÄPALLOLIITON LÄNTINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

HARRASTEPESIS

Läntisellä alueella järjestetään monenlaista harrastepesistoimintaa niin Pesäpalloliiton läntisen alueen kuin alueen seurojen puolesta. 

Läntisen alueen Lady-Pesis

Lady-Pesis tarjoaa harrastepesistä ja mukavaa kuntoliikuntaa naisryhmissä. Ladypesisläiset voivat olla koskeneet palloon viimeksi kansakoulussa tai harrastaneet pesistä joskus juniorina. Lady-Pesis ei vaadi aiempaa osaamista vaan pääasia on perusteiden harjoittelu ja pelaaminen harrastepesissäännöin rennolla meiningillä, kaikkien tiedot ja taidot huomioon ottaen. Iloinen asenne ja innostus riittää!

Läntinen alue pyörittää Lady-Pesis-sarjoja Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Lady-Pesis pelataan valtakunnallisten Lady-Pesis-sääntöjen mukaan. Säännöt täällä. Lady-Pesis-sarjat pelataan kaudella 2024 pääasiassa turnausmuotoisesti. Kesän aikana pyritään järjestämään myös yksi Satakunnan ja Pohjanmaan yhteinen turnaus. Lady-Pesis-otteluissa riittää peli- ja syöttötuomari eikä otteluissa täytetä pöytäkirjaa (ainoastaan tulos). 

Voit ilmoittaa Lady-Pesisryhmänne mukaan läntisen alueen Lady-Pesikseen täällä (ilmoittautuminen aukeaa 21.3.) . Ilmoittautuminen tulee tehdä 12.5 mennessä. Ilmoittautuneille joukkueille tullaan lähettämään asiasta lisätietoja ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkat peli- tai turnauspäivät tullaan sopimaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken toukokuussa. Lady-Pesikseen voi tulla mukaan uusia joukkueita myös kesän aikana olemalla yhteydessä suoraan aluevastaavaan.

Lady-Pesis-sarjan osallistumismaksu: 80 €/joukkue ja lisäksi jokaisen joukkueen pelaajan tulee lunastaa PPL:n harrastelisenssi (vakuutukseton 11,50 € tai vakuutuksellinen 83,50 €).

Lisätietoja Lady-Pesiksestä saat aluevastaavalta.

Pesäpalloliitto järjestää myös kaksi valtakunnallista Lady-Pesis-turnausta syyskuussa: Turussa 31.8.-1.9. ja Jyväskylässä 7.9. Lue lisää valtakunnallisesta Lady-Pesis-turnauksesta täällä.

Pori-Ulvila-kuntopesis

Muistuuko vielä mieleesi kouluajan pesäpallotunnit tai onko rakas harrastus jäänyt elämän varrella? Tekeeko mieli tarttua uudelleen mailan varteen? Kerää itsellesi porukka työpaikkaliikkujista tai ystäväporukasta ja lähde mukaan iloiseen pesäpallotoimintaan.

Pesäkarhut ja Ulvilan Pesä-Veikot järjestävät kesällä Pori-Ulvila-alueella aikuisten kuntopesissarjaa.

Kauden 2024 ilmoittautuminen on auennut 16.2.2024 ja päättyy 31.3.2024. Ilmoittautua voit täällä 

Lisätietoja: https://www.ulvilanpesa-veikot.fi/kuntopesis-pori-ulvila ja https://pesakarhut.fi/juniorit/kuntopesis/

Aikuisten harrastepesisryhmiä alueen seuroissa:

UPV harrasteryhmä

Pesäkarhujen Lady-Pesis

Mailattaret Lady-Pesis

Nurmon Jymy Lady-Pesis

Eurajoen Veikot aikuisten harrasteryhmä

Fera aikuisten harrastepesis

Köyliön Lallit Lady-Pesis

Aikuisten harrastepesistoiminnan käynnistäminen ja lisätietoja

Mikäli seurassanne ollaan aloittelemassa aikuisten harrastepesistoimintaa ja tarvitsette apuja toiminnan käynnistämiseen, niin ota yhteys aluevastaavaan.

Pesisleirit