Luvassa on upea pesäpallojuhla heti perjantaista alkaen. Nuoret huippupelaajat pääsevät näyttämään parasta osaamistaan isossa tapahtumassa ja ison yleisön edessä. Odotuksissa onkin ennakkoluulotonta, rohkeaa ja viihdyttävää pesistä sekä taidokkaita yksilösuorituksia. Samalla Itä-Länsi-perinne hienoine kokemuksineen siirtyy eteenpäin uudelle sukupolvelle. Edessä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla merkittävässä roolissa rakentamassa Suomen suosituinta tähdistöottelutapahtumaa välivuoden jälkeen.

Poikien kautta aikain 63. Itä-Länsi-ottelu pelataan Erku-Areenalla perjantaina kello 14.30 alkaen ja tyttöjen 44. Itä-Länsi-ottelu kello 18.30 alkaen. Ennakkoliput myy Ticketmaster Suomi, parhaillekin paikoille vain 15 euron hintaan! Itä-Länteen on saatavilla ainoastaan päivälippuja.

Aivan erityisen elämyksen saavat tyttöjen Itä-Lännessä kotikentällään pelaavat Ella Kuusisto, Tiia Peltonen, Veera Toikka ja Kaisa Viitala. Aikuisten seurajoukkueissa Kuusisto edustaa Mynämäen Vesaa Superpesiksessä ja Toikka Pöytyän Urheilijoita Ykköspesiksessä.

Kentän kokeneimmat arvo-ottelijat ovat raumalaisen Feran Jasmin Andreasen ja tamperelaisen Manse PP:n Anna Ala-Kauhaluoma. Andreasen on mukana jo kolmannessa tyttöjen Itä-Lännessään. Ala-Kauhaluoma puolestaan pelasi tyttöjen Itä-Lännessä Joensuussa 2018 ja naisten Itä-Lännessä Seinäjoella 2019.

Pesäpallossa tehdyn ikärajamuutoksen myötä ohjelmassa on vain yksi poikien ottelu. Poikapelaajista Itä-Länsi-viikonloppuun ovat aiemmin osallistuneet B-poikien arvo-ottelussa Juho Heikkala, Aleksi Lassila, Perttu Olli, Miitri Pesonen ja Samuel Tirkkonen.

Itä-Länsi-tapahtuman järjestelyissä ensisijainen lähtökohta on kaikkien ihmisten terveysturvallisuus. Tapahtuma järjestetään vastuullisesti viranomaisten ohjeita ja laadittuja turvallisuusohjeita noudattaen.