Ensi kaudelle seura saa jalkeille kaksi B-poikajoukkuetta (poikien Superpesiksen A-sarja ja poikien Superpesiksen B-sarja sekä kolme miesten joukkuetta (suomensarja, maakuntasarja). Tulevina vuosina näihin joukkueisiin kasvaa iso määrä lupaavia pelaajia, joista seuralla on halu kasvattaa pelimiehiä.

Seuran tavoitteena on kasvattaa pelaajia superpesistasolle ja menestyä yhä paremmin eri sarjoissa. Seura haluaa nostaa tekemisensä tasoa parantamalla urheilullista vaatimustasoa, harjoittelun laatua ja yksilöllistä ohjaamista. Iso osa pelaajista harjoittelee urheiluakatemiassa.

Jos koet junioripelaajien kehittämisen omaksesi, pystyt sitoutumaan toimintaan ja sinulla on jo vankkaa pelitaustaa ja / tai valmennuskokemusta tai haluat kehittyä tulevaisuuden huippuvalmentajaksi / pelinjohtajaksi, tarjolla on hyvin mielenkiintoinen haaste pesäpallon parista.

Yhteydenotot ja lisätietoa

Tuomo Ojala, 045 878 5550
Juha-Pekka Soini, 040 847 1160

Hakemukset

tuomo.ojala(ät)lakeusrekry.fi