Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski on toiminut yhtenä Fuengirolan kauden avauksen pääarkkitehdeista alusta lähtien. Saarikoski on erittäin ilahtunut kevään 2020 joukkuekattauksesta.

– Todella hienoa saada ensimmäistä kertaa sekä naisten että miesten avauksiin TOP 4 -joukkueet. Olen mukana Superpesiksen kauden avausviikonlopun luomisessa jo neljännen kerran ja ensi keväänä luvassa on hieman erilainen tapahtuma, joten jo aikaisemminkin Fugepesiksessä mukana olleet voivat innolla lähteä mukaan pesiskarnevaaliin.

Matkapaketit kauden avaukseen ovat myynnissä osoitteessa www.fugepesis.fi. Uutuutena myyntiin tulee hulppea VIP-tuote.

– Nyt ensimmäistä kertaa myynnissä on VIP-alue, jonka ideoi Jussi Pyysalo Superpesiksen puolelta. Viime keväänä testasimme ideaa ja siitä saadut hyvät kokemukset kannustivat tuomaan sen kaikille myyntiin.

– Lisäksi Vimpelin fanien ideoima fanikulkue tulee olemaan ohjelmassa myös ensi keväänä, mutta tällä kertaa ”virallisena” ohjelmaosuutena, johon voivat osallistua kaikki pesisfanit, Saarikoski kertoo.

Kauden avaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Superpesis, osallistuvat seurat sekä Imatran Pallo-Veikot.

Matkapaketit

Matkapakettien myynti: www.fugepesis.fi

Ryhmävaraukset: Saarikoski Travels
info(ät)saarikoski.fi | 064 330 000