TENAVALEIRI

Valtakunnallinen Tenavaleiri kesällä 2024 järjestetään Lappeenrannassa 15.-20.7.2024.

Valtakunnallisella Tenavaleirillä pelaavat E-ikäiset (12-vuotiaat ja nuoremmat) pesäpalloilijat. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus valita kilpa- tai pelisarja.

Tenavaleiri somessa

Tervetuloa aktiiviseen Lappeenrantaan!

Ilmastopääkaupungistamme löydät viehättäviä matkailukohteita ja elämyksiä ympäri vuoden:

Lumoava ja elävä linnoitus ja sen kolme museota, käsityöläispuodit sekä historiallinen kahvila Majurska kutsuvat nauttimaan modernista karjalaisuudesta. Historian lisäksi voit nauttia kulttuurista kesäteatterissa, joka sijaitsee vehreässä linnoituksen kupeessa. Valtakunnallisestikin parhaana kahvilana ja paahtimona palkittu Satamatie 6 löytyy myös Linnoituksen juurelta. Saapa meiltä myös Suomen parhaana palkittua vaaleaa lageria Tujun taproomilta urbaanissa Rakuunamäen kasarmialue miljöössä.

Linnoitus- ja Rakuunmäkikierroksen jälkeen on hyvä jatkaa viehättävälle satama-alueelle Suomen pisimpine rantabulevardeineen. Lisää nähtävyyksistämme.

Luonnonrauhaa löytää erityisesti monilla luontopoluillamme. Vieraile ainakin Rantaraittiverkostossa, jonka läntinen osuus kulkee Myllysaaren uimarannan ja satama-alueen kautta aina Skinnarilaan saakka ja on täysin esteetön. Rantaraitti vie kulkijan myös
Lappeenrannan Hiekkalinnalle, jonka teema on tänä vuonna ”Saimaa alkaa Lappeenrannasta” Hiekkalinnan läheltä voit vuokrata välineitä kuten SUP-lautoja, pyöriä, veneitä ja kanootteja välinevuokraamo Drakkar Sportilta.

Helteiset kesäpäivät houkuttelevat kävijöitä Myllysaaren uimarannalle keskustan tuntumaan, jonka yhteydessä on myös perhe- ja seikkailupuisto. Myllysaaressa voi uida ja saunoa, kuntoilla, parkourata ja pelata beach volleytä ja padelia huippuluokan kentillä.
Viheralueilla on tilaa lekotteluun uimisen ja liikunnan lomassa.

Lappeenranta viettää vuonna 2024 Kulttuurin unelmavuotta, joten kaupunki on täynnä erilaisia tapahtumia. Tutustu tapahtumiin täällä. Tapahtumatäyteisen päivän jälkeen on hyvä istahtaa alas ja nauttia hyvästä ruoasta. Lappeenranta on osa Saimaa European
Region of Gastronomya, eikä suotta; Monet kaupungin ravintolat panostavat paikallisuuteen, kestävyyteen ja laatuun annoksissaan ja vaihtoehtoja löytyy perinteisistä herkuista aina fine diningin helmiin. Tutustu Tenavaleirin ravintolakumppaneiden tarjontaan täällä.

       

Pesisleirit