PesisTV

 

Mikä on PesisTV?

Pesäpalloliiton videoalusta, joka on lanseerattu kesällä 2023. Pesäpalloliitto on sopinut palvelun rakentamisesta suomalaisen Icareus Oy:n kanssa. Vuonna 2024 PesisTV:n tarjontaan kuuluvat neljän valtakunnallisen pesäpalloleirin ottelut kahdeksalta eri kentältä. Katso leiriotteluita suorina lähetyksinä PesisTV:stä: www.pesis.tv

Näin katselet otteluita PesisTV:stä

OSOITE – Avaa osoite pesis.tv.

KATSELULAITTEET –  PesisTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. PesisTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. PesisTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”. Huomioi, että katselijoilla ja striimaajilla ja eri kirjautuminen.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu PesisTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun/paketin ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Maksutapana toimii verkkopankkimaksu.

 

 

PesisTV:n käyttöehdot

 Tutustu aina ennen ostoa palvelun käyttöehtoihin.

 

Force majeure
Suomen Pesäpalloliitto ry ei ole vastuussa palvelun toimimattomuudesta, viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on Suomen Pesäpalloliitto ry:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitusten katkokset, estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, epidemia, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava Suomen Pesäpalloliitto ry:n tai aiemman myyntiportaan toimintaa estävä seikka.

 

 

Hinnat 2024
Naperoleiri Tenavaleiri Suurleiri Nuorisoleiri
Koko leiri (kahdeksan kenttää) 20 € 25 € 30 € 35 €
Päivä (kahdeksan kenttää) 6 € 6 € * 7 € * 8 € *
Ottelu  3 € 3 € * 4 € * 4 € *
Kilpasarjan mitalipeli 5 € 6 € 7 €
Itä-Länsi (sis. kaksi peliä samalta kentältä) 5 € 6 € 7 €

* ei sisällä kilpasarjojen mitalipelejä tai Itä-Länsiä

 

 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. PesisTV pidättää oikeuden muuttaa hintoja sekä olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on esim. teknisestä tai inhimillisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan olennaisesti väärin. Tällaisessa tapauksessa sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. Näissä tapauksissa PesisTV on yhteydessä asiakkaaseen ja kaupan purkaminen on mahdollista.
Maksutavat
PesisTV:n katseluoikeuden voit maksaa ainoastaan Visma Pay -palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla
Striimattavat pelit / Naperoleiri

Naperoleirin pelejä striimataan kahdeksalta eri kentältä: 

Kespro (Otanlahden Stadion 1)
Hartwall (Otanlahden stadion 2)
Metrotukku (Otan hiekkatekonurmi 3)
Eezy (Otan hiekkatekonurmi 4)
Nipromec (Pohjoiskehä 1)
TVO (Pohjoiskehä 2)
Mekowest (Pohjoiskehä 3)
Rauman Puistokahvila (Lähdepellon hiekkateko)

 

F-tyttöjen ja F-poikien sarjojen osalta on julkaistu maanantain, tiistain ja keskiviikon ohjelmat. Torstain ja perjantain ottelut julkaistaan keskiviikon pelien jälkeen.

Striimattavat pelit / Suurleiri

Suurleirin pelejä striimataan kahdeksalta eri kentältä: 

Kenttänro1 / VALOO 1 (Niittyaro)
Kenttänro 3 / VALOO 3 (Niittyaro)
Kenttänro 4/ Pohjolan OP 1 (Lintula)
Kenttänro 5 / Pohjolan OP 2 (Lintula)
Kenttänro 6 / Pesäpallostadion
Kenttänro 15 / Hovisuo
Kenttänro 16 / Huuhkajapuisto 1
Kenttänro 17 / Huuhkajapuisto 2

Striimattavat pelit / Tenavaleiri

Tenavaleirin pelejä striimataan kahdeksalta eri kentältä: 

01 Vanha kenttä, Hotelli Rakuuna
02 Vanha kenttä, Hotelli Lähde
07 Ratsumestarin kenttä, Eekoo
08 Sammonlahden kenttä 1, UK Koskimies
13 Kisapuisto 1, Camping Lappeenranta
14 Kisapuisto 2, Lappeenrannan Asuntopalvelu
19 Juvakan kenttä, K-Citymarket Lappeenranta
20 Kourulan kenttä, Kesämäen Leipomo

Striimattavat pelit / Nuorisoleiri

Nuorisoleirin striimattavat pelit julkaistaan PesisTV:ssä sekä näillä sivuilla lähempänä kyseisen leirin alkua. Myös leirien aikana pelejä päivitetään sivuille sitä mukaan, kun sarjojen jatkopelit tarkentuvat.

Lipun ostaminen ei onnistu / Ostin lipun otteluun, mutta se ei näy

Kokeile kirjautua ulos palvelusta ja sitten takaisin sisään. Ottelun ostamisen ja sen näkymisen välillä voi olla myös 5-10 minuutin odotusaika, joka ohjeissa mainitaan. Lipun numeroa ei tarvitse syöttää mihinkään vaan lähetyksen on tarkoitus aueta, kun maksu on onnistunut.

Joskus alkaa katselu onnistua, kun ensin käy tyhjentämässä välimuistin. Samoin voi kokeilla, onnistuisiko katselu toisella selaimella (Chrome/ Edge/Firefox/Safari jne.)

En saa lähetystä katsottua PesisTV:n sovelluksella

Sovellus on tarkoitettu vain otteluiden striimaamiseen. PesisTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella.

Lähetys pätkii tai kuvanlaatu on huono

Syynä on silloin useimmiten riittämätön verkkoyhteys lähetyspäässä. Valitettavasti sekä langattomien että mobiiliverkkojen kapasiteetit Suomen monenlaisilla pesiskentillä vaihtelevat suuresti.

Ostamani tuotteen maksu on veloitettu kahdesti

 Jos näin on käynyt, palautamme perusteettoman toisen maksun samasta tuotteesta. Ota palautusta varten yhteys PesisTV:n tukeen: toimisto@pesis.fi

Yhteydenotot

Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@pesis.fi.

Pesisleirit