Aluesarjailmoittautuminen käynnistyy lauantaina 15.1.2022 klo 12 kaikkien läntisen alueen sarjojen osalta

Ilmoittautuminen eri sarjatasoille päättyy eri aikaan: 
C-juniorit 15.2.2022
D-E-juniorit 28.2.2022
F-G-juniorit 31.3.2022, lisäksi F-G-juniorien sarjaan otetaan uusia joukkueita mukaan kesän aikana.
Miesten piirisarja 28.2.2022
Naisten aluesarja 28.2.2022
Lady Pesis 31.3.2022

Pesäpalloliitto ottaa uuden sähköisen tulospalveluohjelman käyttöön ensi kesänä kaikissa alueen sarjoissa ja myös ilmoittautuminen tapahtuu uuden järjestelmän kautta. Tämä järjestelmä on sama, joka oli käytössä viime kaudella ylemmissä sarjoissa, tosin kirjausohjelman osalta kevennetyssä muodossa.  Kirjausohjelman käytöstä tulee vielä erikseen ohjeistusta lähempänä kauden alkua.

Ilmoittautuminen sarjoihin tapahtuu osoitteessa: https://ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu

Voit myös mennä ohjelman etusivulla https://ttk.pesistulokset.fi olevan linkin kautta ilmoittautumaan. Sarjamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkiyhteydellä ja tällä vahvistetaan samalla sarjapaikka. Mikäli maksu jostain syystä keskeytyy tai sitä ei 30 minuutin sisällä makseta, pitää ilmoittautuminen tehdä uudestaan.

Sarjamaksut 2022: 
C-F-juniorit 110€
G-juniorit 55€
Miesten piirisarja 120€
Naisten aluesarja 120€
Lady Pesis 80€ 

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia tähän palveluun, ohjelma luo ne sinulle ilmoittaessasi joukkueesi mukaan aluesarjaan. Samalla saat tunnukset, joilla pääset antamaan esim. kirjurointi-oikeuksia, kirjaamaan oman joukkueesi pelaajat järjestelmään ja kaudella syöttämään joukkueesi kokoonpanoja pöytäkirjaan. Sinä saat siis hallinnointioikeudet ja pystyt tekemään muokkauksia oman joukkueesi hallinnointiin ja tietoihin omalla tunnuksellasi. Näistä tulee vielä tarkemmat ohjeet ennen kauden alkua.