Pesäkarhuilla on nyt kaksi huippuluokan kotiuttajajokeria joukkueessaan. Kuten seura aiemmin kertoi, kaikilla neljällä superpesiskaudellaan lyöjätilaston kärkikymmenikköön ja kaudella 2020 jopa tilastokakkoseksi yltänyt Pauliina Harinen siirtyy Hyvinkään Tahkosta hallitsevan Suomen mestarin riveihin. Puisto näkee tilanteen vain positiiviselta kannalta.

– Mielestäni on tosi hieno juttu, että pelaamme Harisen kanssa samassa joukkueessa. Hän on todella hyvä lyöjäjokeri. Toivon, että voin myös omalta osaltani auttaa häntä vielä eteenpäin, Puisto toteaa Pesäkarhujen tiedotteessa.

– Emme tietenkään ole vielä puhuneet, kuka lyö missäkin tilanteessa, mutta Pokela on näissä asioissa niin hyvä, että hän tekee varmasti oikeat päätökset. Jokaisessa pelissä pitää olla kuosissa ja ansaita paikkansa, yhtä lailla minun kuin muidenkin, Puisto arvioi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Superpesis (@superpesis) jakama julkaisu

Kokenut Pesäkarhujen oma kasvatti on pelannut urallaan jo 317 runkosarjan superpesisottelua, joissa ovat syntyneet hulppeat tehot, kaikkien aikojen tilastossa kuudenneksi oikeuttavat 25+665=690 lyötyä. Puisto on nousemassa pesäpallon juhlavuoden superpesiskaudella tilaston kärkikolmikkoon ja ohittamassa myös kolmantena olevan Johanna Niemisen (725 lyötyä), joka edusti urallaan kahdeksan kautta Pesäkarhuja ja oli voittamassa seuralle sen ensimmäistä naisten Suomen mestaruutta 2002.

– Päätin jo viime joulukuussa, että olen valmis antamaan (Jarkko) Pokelalle (Pesäkarhujen pelinjohtaja) kaksi vuotta aikaa näyttää, mitä hän saa minusta irti – ja tietysti myös tilaisuuden mestaruudelle. No, mestaruus tulikin jo nyt, mutta kyllähän haluan kokea sen uudestaan.

– Elämä on rauhoittunut, kun olen töiden sijaan keskittynyt pesikseen. Odotan, että pääsen pyhittämään niin talven ja kevään kuin kesänkin pesäpallolle, Puisto iloitsee.

Pesäkarhut kertoi Puiston sopimuksesta Satakunnan Kansan suorassa lähetyksessä (tilaajille). Tiedotustilaisuus oli syksyn viimeinen eli Pesäkarhujen superpesisjoukkue on nyt julkistettu kokonaisuudessaan kaudelle 2022.

Pesäkarhujen superpesisjoukkueen sopimustilanne 17.11.2021

Pauliina Harinen 2023
Sanni Huhtala 2022
Emilia Itävalo 2022
Henna Juka 2022
Kiira Kautto 2022
Riina Korkiamäki 2022
Ella Kuusisto 2023
Mari-Ann Lehtinen 2022
Emilia Linna 2022
Ida Lähde 2022 (+ 2023)
Elisa Pauna 2022
Tiia Peltonen 2022
Susanna Puisto 2022
Maria Suominen 2022
Eveliina Tuominen 2022
Minttu Vettenranta 2022
Kaisa Viitala 2023

Jarkko Pokela (pj) 2023
Turo Lauttamus (2. pj) 2022