Valitse sivu

Leireille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille

Ennen ilmoittautumista

  • Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leiriorganisaation ja joukkueesi välillä sekä ennen leiriä, leirin aikana että leirin jälkeen. Yhteyshenkilö huolehtii myös joukkueen ilmoittautumisesta.
  • Varmista, että joukkueessasi on riittävä määrä pelaajia ja vastuuhenkilöitä. Leiriltä luopumisesta ilmoittautumisen jälkeen peritään sakkorangaistuksena ajankohdasta riippuen joko kolmen tai kuuden leiripassin hinta.
  • Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeilla osoitteessa pesistulospalvelu.fi.
  • C-junioreiden SM-karsinnan joukkue, muistathan ilmoittautua myös itse leirille näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Ole valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 12. Leirit ovat viime vuosina täyttyneet nopeasti jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

Ilmoittautumisaikataulu

1. vaihe 2. vaihe Kaikki tiedot ja maksut
Naperoleiri 1.3.-30.4. 1.5.-15.6. 30.6.
Tenavaleiri 1.3.-30.4. 1.5.-9.6. 9.6.
Suurleiri 1.3.-30.4. 1.5.-20.6. 30.6.
Nuorisoleiri 1.3.-30.4. 1.5.-30.6. 10.7.

Luopumismaksu 1. vaiheen aikana on kolmen leiripassin hinta ja 2. vaiheen aikana kuuden leiripassin hinta.

Leiripassien hinnat 2019

Naperoleiri 148 € (1.5. alkaen 158 €)
Tenavaleiri 197 € (1.5. alkaen 207 €)
Suurleiri 220 € (1.5. alkaen 230 €)
Nuorisoleiri 220 € (1.5. alkaen 230 €)

Ikäluokat 2019

G/Naperoleiri: 2011 ja myöhemmin syntyneet
F/Naperoleiri: 2009 ja myöhemmin syntyneet
E/Tenavaleiri: 2007 ja myöhemmin syntyneet
D/Suurleiri: 2005 ja myöhemmin syntyneet
C/Nuorisoleiri: 2003 ja myöhemmin syntyneet

Näin ilmoittaudut

1) Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille alkaa 1.3. klo 12.00 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden osalta ilmoittautuminen käynnistyy kuukautta myöhemmin, 1.4. klo 12.00, samassa osoitteessa.

2) Valitse turnaus/leiri, johon haluat ilmoittautua ja valitse ”ilmoittaudu”. Jos teet leiri-ilmoittautumisen useammalle joukkueelle, lomake tulee täyttää jokaisen osalta erikseen.

3) Valitse sarja, johon joukkueesi mieluiten haluaisi osallistua. Pudotusvalikosta näet ilmoittautumistilanteen. Jos paikkoja ei ole jäljellä, et voi ilmoittautua ko. sarjaan.

Kunkin leirin omalta sivulta näet joukkuemääräkiintiöt sarjoittain, mutta leiriorganisaatiolla on oikeus muuttaa kiintiöitä tilanteen niin vaatiessa ja tasoittaa sarjojen joukkuemääriä sekä sijoittaa joukkueita uudelleen sarjojen välillä. Näissä tapauksissa leiriorganisaatio ottaa aina yhteyden kyseiseen joukkueeseen. Nuorisoleirin kilpasarjapaikat ratkaistaan joka tapauksessa SM-karsintasarjan perusteella.

Naperoleirillä järjestetään myös sarja 5-7 pelaajan pienpesisjoukkueille.

4) Täytä erityisen huolellisesti maakunnan nimi, seuran nimi ja joukkueen nimi. Näitä tietoja et pääse jälkikäteen muuttamaan. Joukkueen nimen on oltava yksilöllinen ja tunnistettava, sillä sitä käytetään tulospalvelussa. Muistathan myös, että lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi on selkeämpi, eikä vie liikaa tilaa esimerkiksi sarjataulukossa. Mikäli joukkueen nimeä on ehdottomasti päästävä muuttamaan, ota yhteyttä leiriorganisaatioon.

Pelisarjaan on mahdollista osallistua yhdistelmäjoukkueella eli pelaajien edustusoikeus voi olla useammassa eri seurassa. Merkitsethän lomakkeelle tunnistettavasti seurat, joiden pelaajista yhdistelmäjoukkue kasataan.

Mieti tarkkaan joukkueesi leirin aikainen yhteyshenkilö, johon leiriorganisaatio on yhteydessä nopeasti muuttuvissa tilanteissa leirillä.

Tähdellä merkityt kentät on täytettävä. Olethan huolellinen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuuden kanssa, sillä niitä käytetään säännöllisesti leiriin liittyvässä viestinnässä.

5) Arvioi pelaajien määrä ja leiripassin lunastavien toimihenkilöiden määrä, samoin todennäköisyys tuomarivelvoitteen täyttymiseen. Jokainen valtakunnalliselle leirille osallistuva joukkue on velvollinen tuomaan mukanaan oman seuran alle 18-vuotiaan nuorisotuomarin. Sanktio tuomarivelvoitteen täyttämättä jättämisestä on kahden leiripassin hinta.

Huom! Jokaisen tuomarin ja tarkkailijan pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan. Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen alkaa 1.4.

Joukkue voi tuoda leirille useamman tuomarin tai tarkkailijan ainoastaan sopimalla asiasta sekä mahdollisesta kompensaatiosta leirinjärjestäjän kanssa erikseen.

Pelisarjan yli-ikäisille pelaajille tulee anoa pelilupa etukäteen verkkolomakkeella.

6) Ilmoittautumislomakkeella kysytään pelinjohtajan koulutusvaatimuksista, jotka vähintään yhden henkilön joukkueesta tulee täyttää. Ko. henkilön tulee osallistua leirille aktiivisesti ja toimia lähtökohtaisesti pöytäkirjaan merkittävässä roolissa joukkueessa.

Koulutusvaatimukset

Leirijoukkueiden pelinjohtajille on määritelty koulutusvaatimukset, jotka on eritelty leireittäin.

Joukkueella on mahdollisuus hakea poikkeuslupaa, jos sillä ei ole perustelluista syistä koulutusvaatimuksia täyttävää pelinjohtajaa. Poikkeusluvan hinta on Nuorisoleirillä 275 €, Suurleirillä 130 €, Tenavaleirillä 100 € ja Naperoleirillä 65 €. Poikkeuslupaa anotaan pesis.fi-sivujen lomakkeella 2.6.2019 mennessä, katso lisätiedot koulutusvaatimukset-sivulta. Myönnetty poikkeuslupa on voimassa kesän 2019 ajan kyseisellä leirillä ja nuorempien ikäluokkien leireillä.

Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. “Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle. Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille” (Leirien kilpailumääräykset). Katso lisätiedot Olympiakomitean sivuilta.

Muistathan, että joko tulokas-, nuoriso- tai juniorilisenssi on pakollinen valtakunnallisilla leireillä pelaajan iästä riippuen. Tuomari, joka ei tarvitse pelaajalisenssiä, valitsee tuomarilisenssin. Leiriorganisaatio tarkistaa kaikki lisenssit leirille saavuttaessa.

7) Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. Toki voit aloittaa pelaajien lisäämisen ja tietojen syöttämisen vaikka heti oikean puolen lomakkeella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, ota yhteys leiriorganisaatioon.

8) Leiri-ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” -linkistä.

Kaikki maksuliikenne tulee hoitaa samalla joukkuekohtaisella viitenumerolla, joka näkyy laskulla. Viitenumero yhdistää maksusuorituksen joukkueen tietoihin. Ennakkomaksun jälkeen pelaajapasseja voi maksaa niin monessa erässä kuin itse haluaa, mutta kaikki passit on maksettava leirin antamaan eräpäivään mennessä.

9) Täytä pelaajien tiedot leirin antamaan määräaikaan mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Huoltajan nimi ja puhelinnumero tarvitaan mahdollisia hätätilanteita varten.

Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden tulee täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, joka avataan 1.4. samassa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Tervetuloa valtakunnallisille leireille!

Pelaajapörssi

Klikkaa tästä pelaajapörssiin ja ilmoita tiedot julkaistavaksi tällä sivulla.

Pelaaja etsii joukkuetta

Valtakunnallinen Suurleiri
Riku Palmroth (2008)
pesis.palmroth(ät)gmail.com | 040 826 2939
KaMa E07-pojat kausi 2019->, UP-V E-pojat, kausi 2018
Pelaaja aloittanut pesäpalloharrastuksen 3,5 vuotiaana. Viime kesänä jo pelannut Suurleirin pelisarjaa UP-V D04 -joukkueen mukana.

Valtakunnallinen Suurleiri
Elina Kansanaho (2006)

riina.kansanaho(ät)gmail.com | 050 525 9203
NaPa-Pesis, Rovaniemi. Pelasi 2018 UPV:n kanssa Kouvolassa Suurleirillä.

Valtakunnallinen Suurleiri
Inna Hakala (2006)
mia.lippojoki(ät)outlook.com | 040 525 3271
Aiempien vuosien seura: Lahden Mailaveikot


Valtakunnallinen Nuorisoleiri
Topias Jaakonaho (2005)
panu.jaakonaho(ät)gmail.com | 050 340 7007
Aiempien vuosien seura: Seinäjoen Maila-Jussit

Valtakunnallinen Nuorisoleiri
Anni Simola (2003)
riikka.simola@gmail.com | 050 598 4863
Aiempien vuosien seura: Pöytyän Urheilijat
Anni on pelannut myös Loimaan Junioripesiksen riveissä naisten maakuntasarjaa viime kaudella.

Pelaajapörssi

Klikkaa tästä pelaajapörssiin ja ilmoita tiedot julkaistavaksi tällä sivulla.

Joukkue etsii pelaajia

Valtakunnallinen Naperoleiri
Kankaanpään Maila F09

Jukka Kangasniemi
jukkang(ät)gmail.com | 044 342 2324

KaMan E:n pelisarjaa tänä kesänä pelaavan joukkueen 09-syntyneet pojat kaipaavat muutamaa peluria joukkueeseen. Meitä on seitsemän tällä hetkellä. Kaipaisimme pelaajalta ainakin muutaman kesän pesiskokemusta, mutta ei se välttämätöntä ole. Omassa porukassa on yksi, joka pelaa ensimmäistä kesää. Muilla kokemusta on enemmän.