Leirillä pelataan tietysti myös pelisarjat. Mukana on reilusti yli 1000 pelaajaa yhteensä 87 joukkueesta, pelinjohtajia, taustavoimia sekä lähes 100 nuorisotuomaria ja tuomaritarkkailijaa. Olosuhteet Oulussa ovat ihanteelliset pesäpalloleirejä ajatellen, sillä alustavasti kaikki ottelut saadaan pelattua hiekkatekonurmi- ja kumirouhekentillä.

– Saimme iloksemme jälleen Nuorisoleirin vetovastuun Ouluun. On hienoa saada suuri määrä pesäpalloihmisiä ympäri Suomen koolle tänne Pohjois-Suomeen, ja päästä seuraamaan tulevien pesistähtien taidonnäytteitä. Leiriorganisaation ja talkoolaisten puolesta teemme parhaamme, että leirillä on hyvät olosuhteet pelata C-ikäisten Suomen mestaruuksista sekä nauttia pelikokemuksista ja muista elämyksistä Nuorisoleirillä, leirin johtaja Heidi Helanen lupaa.

@nuorisoleiri Toimistolla Esa ja Ninni vastailee piinaaviin kysymyksiin😁 #nuorisoleiri #nuorisoleiri2023 #leiri #pesäpallo #pesis #kesä #kesä2023 #oulu ♬ GTA San Andreas Theme (Remake) – Ben Morfitt (SquidPhysics)

Katsojilla on vapaa pääsy seuraamaan Nuorisoleirin otteluita. Tositoimiin päästään maanantaina, Itä-Lännet pelataan keskiviikkona ja mitaliotteluita jännitetään lauantaina. Oman suosikkijoukkueensa otteluohjelma on helppo tarkistaa tulospalvelusta.

Lisäksi leiriläisiä hemmotellaan kahdella Ykköspesiksen leiriottelulla. Naisten ottelussa Oulun Lippo (Raksilan Likat) saa vastaansa Kajaanin Pallokerhon sunnuntaina kello 18 ja miesten ottelussa Lippo (Juniorit) kohtaa Jyväskylän Kiri 2020:n torstaina kello 18.

PesisTV seuraa Nuorisoleirin otteluita maksuttomissa lähetyksissä. Tiedot lähetettävistä otteluista päivitetään osoitteeseen www.pesis.tv viikonlopun aikana.

Lisätietoa Nuorisoleiristä löytyy osoitteesta www.nuorisoleiri.fi, leirin infolehdestä (pdf) sekä sosiaalisen median kanavista.