Valitse sivu
PesisTV:tä pilotoidaan kesän 2023 aikana ja otteluita voi seurata Kankaanpään Tenavaleiriltä, Joensuun Suurleiriltä ja Oulun Nuorisoleiriltä. Kaikki PesisTV:n ottelut ovat katsojille maksuttomia kesällä 2023.

”Pesäpalloleirit keräävät ison määrän kannustajia leiripaikkakunnille, mutta haluamme tarjota myös kannustusjoukoille kotona mahdollisuuden seurata pelejä. Tänä kesänä PesisTV:tä pilotoidaan kolmella valtakunnallisella leirillä ja jokaisen leirin neljältä kentältä striimattavia pelejä voi katsoa maksutta”, sanoo Pesäpalloliiton nuorisopäällikkö Anriika Heinonen.

Otteluiden tuotannoista vastaavat leirit itse.

PesisTV:n jatkosta ja mahdollisista muista striimauksista päätetään myöhemmin kesän 2023 kokemusten perusteella.

PesisTV:n otteluita pääset seuraamaan näin:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.pesis.tv
  2. PesisTV -palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet luonut tunnukset, mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.
  3. PesisTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. PesisTV-palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa eri desktop-, mobiili- ja tablet-päätelaitteissa.
  4. PesisTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua.
  5. Jos video pätkii, se voi johtua monesta syystä. Sujuva katselu vaatii n. 3 Mbps nettiyhteyden, mutta erityisesti poikkeusaikoina nettiyhteydet voivat olla eri puolella niin suuressa käytössä, että yhteys pätkii. Jos mahdollista, suosittelemme kokeilemaan toista yhteyttä joko mobiilinettiä tai kodin Wifi-yhteyttä. Myös selaimen, päätelaitteen tai (kodin laajakaistayhteyttä käytettäessä nettimodeemin) käynnistäminen uudelleen voi auttaa.
  6. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen/ kirjautumisen kanssa, niin kokeile toista verkkoselainta (esim. Mozilla Firefox tai Chrome).