Lajin taitotasovaatimuksia ei ole, vaan aktiivinen harrastaminen ja perustekniikoiden hallitseminen riittävät. Valmentajat huomioivat harjoituksissa jokaisen taitotason ja mahdolliset omien valmentajien harjoitteluohjelmat.

Rippikoulutuntien, hartauksien ja iltaohjelmien lisäksi leirillä on 1-2 lajiharjoitusta päivää kohden. Harjoitukset kestävät 1,5 tuntia.

Majoitus on järjestetty 2-4 hengen huoneissa urheiluopistolla, resort-tason majoituksissa. Isoset majoittuvat samoissa majoituksissa valvojina sekä muut vetäjätiimistä myös samoissa rakennuksissa tai välittömässä läheisyydessä.

Seitsemän vuorokauden Pesisriparin hinta on 669 € sisältäen täysihoidon (majoitus, aamiaiset, lounaat, päivälliset, iltapalat), rippikoulun oheisohjelmineen, lajivalmennuksen, tilojen ja välineiden käytön, materiaalit, tapaturmavakuutuksen ohjatuilla tunneilla sekä konfirmaation ja juhlalounaan. Konfirmaatio pidetään Kuortaneen kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja juhlalounas nautitaan urheiluopistolla. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua juhlalounaaseen ennakkotilauksesta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Kuortaneen urheiluopiston nettisivut