Ilmoittautuminen kaikkien alueiden sarjoihin tapahtuu aikuisten ja C-E-ikäluokkien osalta yhteisellä verkkolomakkeella (katso myös lisätiedot aiemmasta uutisesta). F- ja G-ikäisten sekä Junnusuperin joukkueet valitsevat omalta lomakkeeltaan sarjan, johon ilmoittautuvat.

Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat tulospalvelujärjestelmässä osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Samassa yhteydessä maksetaan sarjamaksu, jonka suuruus on aikuisten aluesarjoissa 160 €, C-F-ikäisten aluesarjoissa 150 € sekä G-ikäisten aluesarjoissa ja Junnusuperissa 80 €.

Ilmoittautumisajat on määritelty sarjoittain. Ilmoittautuminen C-nuorten SM-karsintaan ja aluesarjoihin päättyy jo 15. tammikuuta.

Maakuntasarja kaudella 2024

Maakuntasarjan sarjapaikka on automaattisesti joukkueilla, jotka ovat sarjapaikkaan oikeutettuja viime kauden kilpailullisen menestyksen perusteella.

Joukkueille on lähetetty sähköpostitse tietoa sarjamaksusta, joka maksetaan osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu ja jolla sarjaan osallistuminen vahvistetaan. Mikäli joukkueesi ei ole vastaanottanut sähköpostia, ilmoitathan asiasta osoitteeseen mauri.tunkelo(ät)pesis.fi.