Tammikuussa järjestettävän koulutuksen toisessa moduulissa käydään muun muassa läpi seurojen viestinnän suunnittelua, seuraviestinnän digitaalisia työkaluja sekä miten voidaan rakentaa yhteisöllistä seurakulttuuria ja saada vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Viestinnän moduulin ensimmäinen koulutus järjestetään 11.1. ja toinen 1.2. etäyhteyksin. Moduulin kouluttajina toimivat Itä-Suomen Liikuntaopiston Pasi Majonen ja Petri Pennanen sekä Joensuun Mailan Joona-Pekka Hirvonen.

Viestinnän moduuliin osallistuminen maksaa 200 euroa /1 osallistuja per seura, 300 euroa 2 osallistujaa /seura tai 400 euroa, jos osallistujia on enemmän/seura.

Moduuli 2 – Samalla sivulla, parempaa viestintää pesisseuroihin: Ilmoittaudu mukaan

Koulutuksen kolmas moduuli järjestetään 15.2. ja 2.3. Kolmannen moduulin aiheena on seuran tasapainoinen talous. Ilmoittaudu mukaan

Pallo haltuun pesiksen seuratyössä -koulutuskokonaisuuden tavoitteena on luoda kokonaiskuvaa, mitä seuran pyörittäminen nykypäivänä vaatii ja mitä asioita vastuullisessa seuratoiminnassa tulisi ainakin huomioida. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston (ISLO) ja Pesäpalloliiton kanssa.

Koulutus soveltuu erinomaisesti urheiluseuraan työllistyville, hallituksen jäsenille, seura-aktiiveille tai vapaaehtoispohjalta seuratyötä tekeville sekä kaikille, jotka haluavat ymmärtää, millaista työskentely nykypäivän urheiluseuroissa on ja mihin suuntaan se on kehittymässä.

Lisätietoa koulutuksesta

Lisätiedot:
Perttu Hautala, perttu.hautala@pesis.fi, 040 562 4846
Petri Pennanen, petri.pennanen@islo.fi, 050 452 2659

Uutista päivitetty (20.1.): koulutuspäivä 26.1. vaihdettu helmikuulle 1.2.