Pitkäranta jatkaa tehtävässä, kunnes askelmerkit jatkolle selviävät.

– Tämä projekti on ollut todella mielenkiintoinen. Tiimini on tehnyt hartiavoimin töitä ja kiitos heidän olemme selviytyneet korona-ajasta melko hyvin. Toki monet kehitystoimenpiteet ovat hidastuneet tai jääneet koronataistelun varjoon. Kiitos koko pesisväelle tästä ajasta. Pesiksen parissa ja kentillä toki jatkossakin tavataan, Pitkäranta toteaa.

– Menneet 10 vuotta Superpesiksen hallituksessa ja nyt tämä periodi toiminnanjohtajana jäävät mieleen arvokkaina kokemuksina. Kansallispelimme pesiksen 100-vuotisjuhlavuosi 2022 on edessä ja olisi hyvä, että seuraajani ehtii ottaa kopin johtamisesta hyvissä ajoin ennen sitä, Pitkäranta jatkaa.

Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen lausuu vuolaat kiitoksensa Pitkärannalle arvokkaasta työstä pesäpallon parhaaksi.

– Petri Pitkäranta on tuonut liiton toimintaan uudenlaista johtajuutta ja toimintatapoja. Yhteinen projekti jäi meiltä hieman kesken, mutta nyt tehdyn työn pohjalta on helppo jatkaa pesäpalloliikkeen toimintaa ja sen kehittämistä. Haluan kiittää Petriä arvokkaasta työstä lajimme eteenpäin viemisessä ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa haasteissa. Olen aivan varma, että Petri haluaa jatkossakin olla mukana – tavalla tai toisella – hänelle rakkaan lajin parissa, Savolainen sanoo.