Molempiin turnauksiin pääsi mukaan kahdeksan joukkuetta, kaksi parasta jokaisen alueen kilpasarjasta. Pesäpalloliitto päätti toteuttaa lopputurnaukset, kun valtakunnallinen Suurleiri jouduttiin suureksi harmiksi perumaan toisena vuonna peräkkäin koronatilanteen vuoksi.

D-tyttöjen lopputurnauksessa Helsingissä Laitilan Jyske voitti suvereenisti A-lohkon, mutta B-lohkossa kolme joukkuetta päätyi tasapisteisiin. Oulunsalon Vasaman kohtalona oli pudota neljän parhaan joukosta. Laitilan Jyske vei pienellä marginaalilla välierävoiton Haminan Palloilijoista, joka kuitenkin ylsi mitaleille pronssiottelun voitolla. Turnausvoittajaksi pelasi Seinäjoen Maila-Jussit. Loppuottelussa Jyskeen Ella-Maria Suominen iski peräti kaksi kunnaria, Maila-Jussien Kastanja Luoma ja Matilda Niskakangas molemmat yhden.

D-tyttöjen lopputurnauksen ottelutulokset ja pöytäkirjat Pesistulospalvelussa

Nettilähetys sijoitusottelusta (5-6)

Nettilähetys loppuottelusta

D-poikien lopputurnausta Oulussa dominoivat kaksi joukkuetta. Kotikentillään pelannut Oulun Lippo Juniorit voitti A-lohkon ja Jokioisten Koetus juniorit-Hämeenlinnan Paukku B-lohkon. Välierissä juoksuitta jääneistä haastajista Hyvinkään Tahko kukisti Sotkamon Jymyn pronssiottelussa juoksuin 11-18. Loppuottelusta tuli todellinen juoksun peli ja trilleri. Turnausvoitto lähti vieraiden matkaan, kun Elias Mäntyvaara johdatti JoKo juniorit-Paukun voittoon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jokioisten Koetus juniorit (@jokojuniorit) jakama julkaisu

D-poikien lopputurnauksen ottelutulokset ja pöytäkirjat Pesistulospalvelussa

D-poikien lopputurnauksen nettilähetykset

Turnausjärjestäjät ansaitsevat suuren kiitoksen. Käytännön järjestelyistä vastasivat ansiokkaasti pesäpallon Tähtiseurat Roihu Helsingistä tyttöjen osalta ja Oulun Lippo Juniorit poikien osalta.

D-poikien valtakunnallisen turnauksen mitalistit

Kultaa: Jokioisten Koetus juniorit – Hämeenlinnan Paukku

Mico Hjerp, Perttu Kenttäaho, Otso Kortelainen, Petrus Lintula, Rasmus Lintula, Niklas Mantila, Ville Marttila, Elias Mäntyvaara, Aleksi Rantala, Eemeli Ruohonen, Joacim Ruokonen, Reino Saarinen, Iivari Säkkinen, Aaro Vahos. Mikael Mantila (pj), Teemu Mäntyvaara (2. pj)

Hopeaa: Oulun Lippo Juniorit

Topias Alaspää, Joona Haapanen, Elmo Huotari, Ukko Kokko, Eetu Loponen, Niilas Luukkonen, Jaakko Marttila, Venne Nehvonen, Artturi Niskala, Aatos Saarenpää, Jesse Savusalo. Saku Suorsa (pj), Santtu Savusalo (2. pj)

Pronssia: Hyvinkään Tahko

Terho Heiskanen, Eelis Kasurinen, Tobias Kerola, Joona Koivisto, Paavo Lehto, Tomi Lehtonen, Joonas Miettinen, Jooa Paljakka, Niko Reiman, Alex Ristamo, Veeti Saarimaa, Miro Vasarainen, Anthony Valkeavuori. Juuso Kerola (pj), Netta Veijalainen (2. pj)

D-tyttöjen valtakunnallisen turnauksen mitalistit

Kultaa: Seinäjoen Maila-Jussit

Sara Ania, Anni Hautaniemi, Hertta Järvinen, Viivi Kallio, Olivia Kataja, Emmi Kivimäki, Kastanja Luoma, Minttu Meriläinen, Matilda Niskakangas, Elle Orell, Juulia Palomäki, Kaisa Soini. Jussi Järvinen (pj), Sami-Petteri Kivimäki (2. pj)

Hopeaa: Laitilan Jyske

Alisa Halme, Ella Helenius, Amalia Koski, Iida Mäki, Elli Nurmi, Linnea Rekola, Anna-Emilia Suominen, Ella-Maria Suominen, Juliaana Tala, Tinja Tapani. Henrik Halme (pj), Ari Koski (2. pj)

Pronssia: Haminan Palloilijat

Mira Heikkilä, Inka Hovi, Riia Lappalainen, Milla Nakari, Emmi Oleander, Pinja Pasi, Linnea Porkka, Anni Pärtty, Vilma Tuutti, Senni Viitanen. Marko Hovi (pj), Kati Pärtty (2. pj)