Neljän joukkueen alkulohkoista kaksi parasta etenevät välieriin ja kaksi heikointa pelaavat sijoista 5-8. Poikien A-lohkossa ovat mukana Alajärven Ankkurit, Hyvinkään Tahko, Oulun Lippo Juniorit ja Puijon Pesis Kuopiosta sekä B-lohkossa Joensuun Maila, Jokioisten Koetus juniorit – Hämeenlinnan Paukku, Seinäjoen Maila-Jussit ja Sotkamon Jymy. Ottelut pelataan Raksilan pesäpallostadionilla ja Niittyarossa.

Oulun turnauksen nettilähetyksiä pääsee seuraamaan jo lauantaista alkaen.

Tyttöjen A-lohkon muodostavat Laitilan Jyske, Oulun Lippo Juniorit, Ruoveden Pirkat – Hämeenkyrön Räpsä ja Viinijärven Urheilijat sekä B-lohkon Haminan Palloilijat, Oulunsalon Vasama, Seinäjoen Maila-Jussit ja Siilinjärven Pesis. Turnauksen molemmat kentät sijaitsevat Roihuvuoren pesäpallostadionilla.

Tyttöjen turnauksen sijoitusottelu (sijat 5-6) ja loppuottelu nähdään nettilähetyksinä sunnuntaina.

Kaikkien otteluiden tulokset ja pöytäkirjat päivitetään Pesistulospalveluun (poikien turnaus Oulussa / tyttöjen turnaus Helsingissä).

Valtakunnallinen Suurleiri jouduttiin suureksi harmiksi perumaan toisena vuonna peräkkäin poikkeustilanteen vuoksi.