Henkilötiedot eivät siirry edellisestä rekisteristä Suomisportiin. Jokaisen toimijan tulee siis rekisteröityä palveluun, vaikka olisi ollutkin aiemmin mukana pesäpallotoiminnassa. Uutta profiilia ei kuitenkaan tarvitse luoda, jos käyttäjällä on Suomisport-tili toisen lajin kautta.

Ratkaisu on tietoturvan kannalta yksinkertaisin. Suositeltavaa on jokaisen henkilökohtainen rekisteröityminen, jolloin seuratoimijoidenkaan ei tarvitse käsitellä ja syöttää henkilötietoja. Rekisteröidy käyttäjäksi vaikka heti Suomisportin sivuilla!

Alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja rekisteröityy palveluun ensin ja liittää tämän jälkeen huollettavan profiilinsa alle.

Rekisteröitymällä käyttäjä saa oman henkilökohtaisen sporttitilin ja Sportti-ID:n. Näin seuran jäsenet ja alaikäisten jäsenien huoltajat pääsevät itse hallinnoimaan omia sekä huollettavansa henkilötietoja ja pitämään tiedot ajan tasalla.

Lisenssien ja passien osto uudelle kaudelle alkaa 1. huhtikuuta. Ensimmäiset tapahtumailmoittautumiset on jo tehty Suomisportissa.

Joko seurallasi on pääkäyttäjä?

Seuralla on mahdollisuus nimetä Suomisportiin lajijaostonsa pääkäyttäjä, joka saa suurimmat hallinnointioikeudet palveluun. Pääkäyttäjä myöntää seuran vastuuhenkilöille kunkin tehtävään sopivat käyttöoikeudet.

Seuroille on lähetetty sähköpostitse tarkemmat ohjeet tunnusten hakemiseksi pääkäyttäjälle. Mikäli viesti ei ole tavoittanut seuraasi, otathan yhteyttä Ilona Näätäseen, ilona.naatanen(ät)pesis.fi, 040 777 9001.

Huomioithan, että edellinen rekisteri poistuu vähitellen käytöstä ja siihen myönnetyt käyttäjäoikeudet lakkaavat toimimasta maaliskuun loppuun mennessä.