Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeuttaan jäsenen on ilmoitettava osallistumisesta kokoukseen etukäteen ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen merja.ahokas(ät)pesis.fi viimeistään 6.4.2021. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan myös sähköpostiosoite, johon etäosallistumisen Teams-kutsu toimitetaan.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräisten (toimintasäännöt, 12 §) asioiden lisäksi muut mahdolliset liittojohtokunnan esittämät asiat. Jäsenillä on mahdollisuus esittää kevätkokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta (13 §).

Pesäpalloliiton kevätkokous 2021

Kutsu kevätkokoukseen (pdf)

Kevätkokouksen esityslista (pdf)

Valtakirja (docx)