Nimi:
Jari Kallioinen

Valmennusvuodet:
Taitaa olla juhlavuosi eli kymmenes kausi valmentajana.

Valmentajakoulutuksen taso:
2-taso on käytynä.

Valmentamasi joukkue:
Pattijoen Urheilijat Juniorit D-pojat

Esikuva / ketä olet seurannut pelinjohtamisessa:
Suoranaisesti pesäpallosta ei ole mitään sellaista idolia tai esikuvaa, sillä olen tullut lajin pariin muiden lajien kautta. Salibandytausta kun on niin Petteri Nykky on valmentaja, jota on tullut seurattua.

Mikä on juniorivalmennuksessa tärkeintä?
Isommassa kuvassa tärkeää olisi se, että terveelliset elämäntavat ja liikunnallisuus pysyisivät poikien elämässä mahdollisimman pitkään. Tämä D-ikä on ”kriittinen” ikä siinä mielessä, että paljon lopettamisiakin tulee. Koen tärkeäksi sen, että saadaan pidettyä pojat mukana toiminnassa.

Joukkueesi tavoite 2021:
Meillä on tavoite vähän muuttunut, aluksi tavoite oli pelata kilpa- ja pelisarjaa, mutta joukkue typistyi juuri sen verran, että pelkällä kilpasarjalla mennään. Lisäksi osalla pojista tulee paljon C-poikien kilpasarjaakin. Kilpailullisiakin tavoitteita on totta kai olemassa, ja jokaista peliä lähdetään voittamaan ja pelaamaan niin hyvistä sijoituksista kuin on mahdollista.

Muuta:
2007 ikäluokalla on meillä ollut pitkään sisäinen palo ja motivaatio pelata pesistä. On ilo toimia vetäjänä!