Eteläinen alue järjestää keskiviikkona 11.11. kello 18.00-19.00 keskustelutilaisuuden Teams kokouksena, jossa teemana on uuden toiminnan käynnistäminen.  

Tilaisuuteen on pyydetty mukaan Heini Tuominen Virkkalan Kiristä kertomaan, miten Lohjalla käynnistettiin uutta toimintaa lapsille ja aikuisille! Vuodessa seuraan tuli 70 uutta lisenssiäHeini kertoo mitkä asiat vaikuttivat onnistumiseen. 

Toinen alustaja on Ville Niemi, joka on Laitilan Jyskeen junioripäällikkönä tehnyt erinomaista työtä oman kunnan sisällä ja lähtenyt hienosti laajentamaan toimintaa myös naapurikaupunkiin. Junnusuper-joukkueiden kautta nyt kasassa on jo aluesarjaan suuntaavat joukkueet. 

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja innostumaan! Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Liity mukaan TÄMÄN linkin kautta!  

Lisätietoja Mauri Tunkelo, mauri.tunkelo@pesis.fi 040 748 3616