Eteläisen alueen seurakokouksessa lauantaina 17.10.2020 valittiin Eteläisen alueen uusi johtoryhmä kaksivuotiskaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Sami Ritola. Uutena jäsenenä johtoryhmässä aloittaa Hyvinkään Tahkon Antti Yli-Saunamäki.

Eteläisen alueen johtoryhmä 2021-2022

Puheenjohtaja Sami Ritola
Antti Aine
Emmi Eteläsalo-Holmberg
Kirsi Forsell
Minna Tuukkanen
Antti Yli-Saunamäki
Sami Mäki

Seurakokouksessa käsiteltiin mennyttä pesiskautta sekä luotiin katsaus tulevan kauden toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon. Lisäksi paikanpäällä kuultiin Lohjan kaupungin edustajan, Jukka Vienosen puheenvuoro. Virkkalan Kiri ja Lohjan kaupunki palkittiin vuoden Innostavalla Pesisteolla, sillä Lohjalla on pesiksen pariin löytänyt hieno määrä uusia harrastajia niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Onnittelut vielä kerran Virkkalan Kirille ja Lohjan kaupungille hienosta työstä pesäpallon ja monipuolisen harrastamisen mahdollistamiseksi!

Jukka Vienonen Lohjan Liikuntakeskus ja Heini Tuominen Virkkalan Kiri