Festarikesä on jo vauhdissa, eikä Vimpelissäkään koeta poikkeusta. 90-vuotisjuhlavuotta viettävä Vimpelin Veto ja Vimpelin Kunta puhaltavat yhteen hiileen järjestäessään kolmannet pesisfestarit. Edellisvuosien tapaan festareilla pelataan kolme miesten Superpesis-ottelua: 8.7. Vimpelin Veto – Alajärven Ankkurit, 12.7. Vimpelin Veto – Seinäjoen JymyJussit sekä 14.7. Veto – Sotkamon Jymy. Otteluiden tauoille järjestetään oheisohjelmaa, kuten erilaisia kilpailuja ja lapsille pomppulinna.

Moninaiset tapahtumat houkuttelevat mukaan kaiken ikäisiä pesäpallon ystäviä. Tarjolla perheen pienimmille on muun muassa pesiskerhoa ja Kunnariketun pesisliikkaria, pumptrack-tapahtumaa sekä erilaisia 4H:n järjestämiä tapahtumia ja kerhoja. Ikähaarukan toisessa päässä viihtyvät pesäpallon ystävät voivat viettää aikaansa esimerkiksi pesisbingossa, kirppisrallissa, karaokeiltapäivässä tai pesisvisassa. Reilun viikon mittainen tapahtuma on täynnä myös tapahtumia aktiivisuutta kaipaaville kävijöille. Voit itse osallistua esimerkiksi SM-porrasjuoksukilpailuihin Lakiksella, testata, pystyisitkö haastamaan Janne Mäkelän lyöntivoiman tutkaanlyöntikilpailussa tai käydä heittämässä muutama hole-in-onen avoimissa frisbeegolfkisoissa.

Perinteisessä Tähdistöottelussa tullaan näkemään muun muassa Stanley Cup -voittajia sekä some-julkkiksia. Omalla panoksellaan festareita tähdittää Lappajärvellä järjestettävä Ykköspesiksen Itä-Länsi 7.7. sekä uutuutena Saarikenttä Festival. Lauantaina 6.6. järjestettävässä aivan uudessa festivaalissa nähdään kova kattaus kotimaisia artisteja, kuten Kolmas Nainen, Arttu Wiskari sekä Teflon Brothers. Lisätietoja sekä tarkempi festariohjelma nettisivuilla sekä lippuja tapahtumiin myy Lippu.fi.

Vimpeli toivottaa koko pesäpallokansan tervetulleeksi!