Valitse sivu

Ilmoittautuminen molempiin turnauksiin on käynnissä osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Sarjamaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä, Kontioiden SM-sarjaan 197 € / joukkue ja Vanamoiden SM-sarjaan 97 € / joukkue. Jokaisella turnaukseen osallistuvalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva Maakunta- ja aluesarjat, seniorit -lisenssi tai ylempien sarjatasojen lisenssi. Kaikki pesäpallolisenssit hankitaan Suomisportista.

Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä tutustua tästä uutisesta löytyvään Imatran Kylpylän majoitustarjoukseen.

Kontioiden SM-turnauksen otteluita pelataan Ukonniemen pesäpallostadionilla ja Imatrankosken tekonurmikentällä. Vanamoiden SM-turnauksen käytössä on Ruokolahden tekonurmikenttä.

– Joukkueille järjestetään yhteinen illanvietto lauantaina 17.8. Paikka, hinta ja tarkka aikataulu tiedotetaan ilmoittautuneille myöhemmin, kertoo Imatran Pallo-Veikkojen toiminnanjohtaja Mikko Reitti.

Näin aktivoit Imatran Kylpylän majoitustarjouksen

Tutustu majoitustarjoukseen (pdf) ja valitse huoneet, jotka haluat varata. Majoituksen hintaan sisältyvät runsas buffet-aamiainen, kylpylä Taikametsän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä maksuton paikoitus.

Tee varaus sähköpostitse myynti(ät)imatrankylpyla.fi tai puhelimitse 0300 870 502. Muista mainita varatessa varauskoodi ”IPV SM-turnaus 2024”. Ole nopea, sillä tarjous on voimassa niin kauan kuin huoneita on vapaana.