Liperissä leireiltiin 41 joukkueen ja 570:n leiriläisen voimin viikonloppuna. Pesisperheen pienemmän pään (F-G) Kunnari-leiristä tuli onnistunut kokonaisuus, jossa organisaatio ja talkoolaiset puhalsivat yhteen hiileen. Leirin johtaja Marko Huhtanen on syystäkin tyytyväinen:

Onnistunut ja mahtava leiri, ja onpa yläkertakin ollut säitten puolesta hyvä! Majoitus, kentät, kuljetukset – kaikki on toiminut erinomaisesti. Erikseen haluan vielä nostaa tuomaritoiminnan. Meillä on ollut vähän reilu 40 tuomaria, ja taso on ollut huikea. Iso kiitos meidän tuomaripäälliköille Saijalle (Kinnunen) ja Katille (Pikkarainen), jotka järjestivät tuomareille muutakin oheisohjelmaa pelien lisäksi.

Erityistä leirillä oli etenkin tapahtuma-alue, josta löytyi muun muassa pomppulinnaa ja erillistä rauhoittumisen aluetta, jossa järjestettiin muun muassa maskotinpiirtokilpailu. Tehtiinpä Huhtasen mukaan leirillä myös onnistunut visiitti 1980-luvullekin:

‒ Herätettiin klassikkopeli tuomarit vastaan valmentajat henkiin, ja siitä tulikin oikein onnistunut tapahtuma. Vierailijoina nähtiin myös naisten Superpesiksen Joensuun Mailan pelaajia.

Lopuksi on vielä kiitosten aika:

‒ Haluan kiittää organisaation jäseniä ja talkoolaisia – yhteinen iso ponnistus, joka onnistui hienosti, Huhtanen päättää.

Alueleirien kuvasatoa pääset tutkailemaan täältä: https://pesis.kuvat.fi/kuvat/

Kesän 2025 alueleirit

Pesäpalloliiton liittojohtokunta on myöntänyt alueleirien järjestelyoikeudet ensi vuodelle seuraaville seuroille:

Pohjoinen alue:
D-E-ikäisten leiri: Sotkamon Jymy-Pesis ry (yhteistyössä Kajaanin Pallokerhon kanssa)
F-G-ikäisten leiri: Kannuksen Ura ry

Itäinen alue:
D-G-ikäisten leiri: Joensuun Maila ry

Eteläinen alue:
D-G-ikäisten leiri: Espoon Pesis ry

Läntinen alue:
D-E-ikäisten leiri: Kankaanpään Mailajuniorit (yhteistyössä Kankaanpään Mailan kanssa)
F-G-ikäisten leiri: Ulvilan Pesä-Veikot

Tarkat päivämäärät tiedotetaan Pesäpalloliiton kanavissa heinäkuussa 2024.