Pesisperheen pienimpien leiriläisten viikonloppu on alkanut Haapajärvellä lämpimissä tunnelmissa. Leirin johtaja Jaana Ojaniemi on hyvillään siitä, että pesis on vallannut kaupungin katukuvan:

Odottavat ja mukavat fiilikset näin leirin alussa. Ihaniahan nuo pikkuiset on, ja kunnarikettukin on jo bongattu kentiltä. Totta kai leiriltä odotetaan sitä, että lapsilla on täällä todella hauskaa. Iloisia ilmeitä ja mahtavia suorituksia tuolta kentän puolelta.

Kokeneena leirinjärjestäjänä Pesä-Kiiloille lasten tapahtuman järjestäminen on tuttua juttua, mutta jotain uuttakin tälle vuodelle on tullut. Edellisen kerran HP-K järjesti alueleirin pesäpallon 100-vuotisjuhlavuonna 2022.

Uusi ttk.pesistulokset-järjestelmä tuntui aluksi hankalalta näin leirijärjestäjällekin, mutta nyt kun sen oppii niin asia on toinen. Erittäin hyvä päivitys ja on helpottanut leirijärjestäjää, viittaa Ojaniemi sähköisen tulospalvelun kehittymiseen.

Kuva: Nea Rantala

Seinäjoella pelataan E- ja D-ikäisissä

Etenee-leiri Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksessa on startannut virkeästi. Ennätyssuurella Etenee-leirillä on 98 joukkuetta, jotka pääsevät pelaamaan pääosin tekonurmella.

Kokonaisuutena leiri on alkanut erittäin hyvin. Lyhyet kenttämatkat ovat mahdollistaneet esimerkiksi sen, että järjestäjäseura SMJ:n omat joukkueet sekä Nurmon Jymy ovat päässeet liikkumaan pyörillä. Leiriläisiä on yli 1300, ja avauspäivän aikana pelattaan kokonaista 98 leiriottelua, kommentoi leirin kilpailupäällikkönä toimiva PPL:n läntisen alueen aluevastaava Anna Tuomola.