Joukkueenjohtajien iltakahvit jatkuvat!

Joukkueenjohtajien iltakahveja järjestetään huhtikuussakin. Tilaisuudessa keskustelu on pääosassa, ja joukkueenjohtajat pääsevät itse kysymään sekä myös jakamaan omia toimivia käytänteitä teemoihin liittyen. Huhtikuussa esillä on yksi joukkueenjohtajien itse esille nostama aihe: juniorijoukkueiden otteluiden striimaus. Ajankohta iltakahveille on keskiviikko 17.4. klo 18.00–19.00.

 

Harrastepesisseurat koolle 29.4.

Harrastepesistä pelataan paljon eri puolella maatamme. Varsinkin Lady-pesis on noussut hitiksi monella paikkakunnalla. Mutta harrastepesiksen muotoja ja toteutusmalleja on lukuisia. Tähän teamsiin kutsutaan kaikkia harrastepesiksen järjestämisestä kiinnostuneet seurat ja henkilöt.

Tilaisuudessa jaetaan harrastepesisjärjestäjien kokemuksia. Keskustelu on tässäkin pääosassa, ja osallistujat pääsevät kysymään sekä jakamaan omia toimivia käytänteitä harrastepesiksen järjestelyihin liittyen. Ajankohta tapaamiselle on juuri sopivasti vapun alla maanantaina 29.4. klo 18.00–19.30.

 

Tilaisuuksiin pääsee ilmoittautumaan tämän linkin kautta.

Voit ilmoittautua joko yhteen tai useampaan tilaisuuteen samalla kertaa.

Lisätietoa tilaisuuksista:
Mika Mikola / mika.mikola@pesis.fi / 050 557 8522
Mona Hupli-Kotiranta / mona.hupli-kotiranta@pesis.fi / 040 761 3068