Valitse sivu

Naisten Talvisuperissa jännitys tiivistyy erityisesti Pori-Rauma-akselilla, kun alkulohkovaihe pelataan päätökseen. Sunnuntain huippuottelussa kohtaavat lopputurnauspaikkansa jo varmistaneet Jyväskylän Kirittäret ja Lapuan Virkiä.

Oululaiselle pesäpalloyleisölle tarjoillaan makea mahan täydeltä, kun Ykköspesiksen Ouluhalli-cupissa ovat estradilla kaupungin molemmat ylpeydet. Lipon miesten vieraaksi saapuvat Kankaanpään Maila, Kannuksen Ura ja Simon Kiri. Naisten puolella haetaan jo asetelmia Pohjois-Suomen äärimmäisen mielenkiintoiseen Ykköspesis-kauteen, kun Lippo toivottaa tervetulleiksi Ouluhalliin Pattijoen Urheilijat Raahesta ja Tyrnävän Tempauksen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ykköspesis (@ykkospesis_virallinen) jakama julkaisu

Imatran Pallo-Veikkojen junioriturnauksessa Ukonniemi-areenalla pelaavat D-tytöt lauantaina ja D-pojat sunnuntaina. Todellinen superviikonloppu on edessä Seinäjoki Areenassa, jossa nähdään tositoimissa peräti 22 E-poikajoukkuetta. Viikkoa myöhemmin on D-poikien vuoro Kuortaneella ja Lapualla. Koskenkorvan Urheilijat on houkutellut talven aikana runsaasti juniorijoukkueita Etelä-Pohjanmaalle ja tarjonnut mahdollisuuksia pelaamiseen keskellä talvea.

– Pelaaminen innostaa. Kun lapset ja nuoret pääsevät talvellakin täysimittaiselle kentälle pelaamaan, kiinnostus pesäpalloa kohtaan vain kasvaa. Suurella ilolla järjestämme mahdollisuuksia osallistua talviturnauksiin sekä oman seuramme joukkueille että ihan kaikille joukkueille ympäri Suomen, Jani Karvonen Koskenkorvan Urheilijoista iloitsee.

Seinäjoki Areenan turnauksessa viikonloppuna jakavat oikeutta nuorisotuomarit. Innostus on suurta myös tuomareiden keskuudessa, sillä paikat täyttyivät ennätyksellisen nopeasti.

Voimassa oleva vakuutus on hyvä muistaa jo talvikauden otteluihin. Pesäpallon lisenssikauden rytmi muuttui, joten viime kesän lisenssi ja siihen mahdollisesti liitetty vakuutus eivät ole enää voimassa. Pesäpallolisenssit hankitaan Suomisportista.

Pesäpalloliitto on tarjonnut seurojen turnauksiin mahdollisuuden hyödyntää tulospalvelujärjestelmää. Kaikki viikonlopun ottelut löytyvät tulospalvelusta osoitteesta www.pesistulokset.fi.