Pohjois-Euroopan suurin lastentapahtuma Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4. Koko perheen tapahtuma kerää saman katon alle kaikenikäisten lasten ja vanhempien maailman. Lapsimessuilla panostetaan perheen yhteiseen aikaan. Kevään hauskin viikonloppu koostuu ohjelma-alueista, hauskoista kilpailuista, esittelypisteistä, musiikkiesityksistä sekä satuhahmojen tapaamisista. Uutuutena tapahtumassa on mukana sporttialue, jossa on mahdollisuus kokeilla erilaisia harrastuslajeja.

Pesispisteellä pääset lyömään, heittämään, kiinniottamaan ja jopa pelaamaan! Mallia suorituksista näyttää pääkaupunkiseudun seurojen ohjaajien lisäksi Kunnarikettu! Kerromme pisteellä myös pesäpallon harrastamismahdollisuuksista pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja messujen tarjonnasta, pääsylipuista ja aikatauluista löydät osoitteesta lapsimessut.messukeskus.com.