Valitse sivu

Pelaajapankista pelaaja voi löytää itselleen sopivan joukkueen tai joukkue voi etsiä itselleen lisää pelaajia eli kaikki osapuolet voittavat. Tavoitteena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. Positiiviset kokemukset kannustavat jatkamaan harrastusta ja pitämään yllä liikunnallista elämäntapaa.

– Ilmoituksen jättäminen on yksinkertaista. Täytä pelaajan tai joukkueen tiedot sekä kerro mieluisimmat sisäpeliroolit ja ulkopelipaikat. Halutessasi voit rastittaa vaikka kaikki kentät. Pelaajan huoltajan ja joukkueen osalta yhteyshenkilön on annettava lupa tietojen julkaisuun verkkosivuilla, kertoo Pesäpalloliiton nuorisopäällikkö Anriika Heinonen.

Ilmoituksen voi jättää myös yli-ikäisestä pelaajasta. Huomioithan kuitenkin, että tällöin vaaditaan yli-ikäisyyslupa leirille osallistumiseksi. Yhdistelmäjoukkueella voi osallistua ainoastaan pelisarjaan.

Mukava tapa osallistua ja olla mukana leireillä on myös lähteä tuomariksi kesän huipputapahtumiin. Alle 18-vuotiaiden nuorisotuomareiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille alkaa osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu 1.4.

Valtakunnallisten leirien Pelaajapankki

Pelaajapankin ilmoitukset

Ilmoituksen jättäminen: pelaaja etsii joukkuetta

Ilmoituksen jättäminen: joukkue etsii pelaajaa / pelaajia