Sekä Turun että Jyväskylän turnaukset ovat sisällöltään samanlaiset. Turnaus on jaettu kahteen sarjaan: Höntsien sarja on tarkoitettu leikkimielisille ja Hyperhöntsien sarja todella leikkimielisille joukkueille. Kummassakin turnauksessa järjestetään asukilpailu, johon jokainen joukkue saa lähteä mukaan ja päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Ilmoittautuminen Turun ja Jyväskylän turnauksiin käynnistyy 23.4. klo 12.00. Turkuun mahtuu mukaan 42 joukkuetta ja Jyväskylään 30 joukkuetta. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan huhtikuun alussa Pesäpalloliiton verkkosivuilla.

Turun turnaus järjestetään Kupittaan urheilupuistossa ja Jyväskylän turnaus pelataan eri kentillä ympäri Jyväskylää.

Lady-Pesiksen turnausjärjestelyistä vastaa jatkossa Pesäpalloliiton läntisen alueen aluevastaava Anna Tuomola.

– Lady-Pesis-turnaus on ollut Turussa todella suosittu ja täyttynyt hetkessä. Lisäturnauksen myötä toivomme, että yhä useampi halukas joukkue mahtuu nyt turnaukseen mukaan, kun toisena pelipaikkana on Jyväskylä, Tuomola sanoo.

Pelaajilla tulee olla hankittuna Harrastelisenssi, joka antaa oikeuden pelata harrasteturnauksissa. Harrastelisenssin voi lunastaa Suomisportista.

Tarkempaa tietoa Lady-Pesiksestä

Lisätiedot: Anna Tuomola, anna.tuomola(at)pesis.fi, 040 774 7728