Lopputurnaukseen etenevät A-, C-, D- ja E-lohkojen kaksi parasta joukkuetta. Alkulohkojen tulokset ja tilastot ovat nähtävissä tulospalvelussa. B-lohkosta sekä Kajaanin Pallokerho että Jokilaakson Pesäkuula Haapajärveltä luopuvat pakottavien esteiden takia jatkopaikoistaan. Kilpailumääräysten mukaisesti paikkaa tarjottiin järjestyksessä seuraaville joukkueille, minkä tuloksena lopputurnaukseen nousee Alajärven Ankkurit.

Lopputurnauksessa nähdään panoksellisia otteluita, sillä sarjajärjestelmä on armoton. Lohkovaiheen jälkeen ohjelmassa ovat vain loppuottelu ja pronssiottelu, joten mestariksi aikovalla ei juuri ole varaa hävitä viikonlopun aikana.

Turnauksen järjestävä seura Fera tuottaa kaikista otteluista live-lähetykset. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.fera.fi/live.

Lopputurnauksen A-lohkossa pelaavat alkulohkojen sijoitusten mukaisesti Seinäjoen Maila-Jussit (1.), Manse PP Tampereelta (4.), Viinijärven Urheilijat (5.) ja Alajärven Ankkurit (8.). sekä B-lohkossa Fera Raumalta (2.), Oulun Lippo Juniorit (3.), Joensuun Maila (6.) ja Pesäkarhut-Akatemia Porista (7.). Lohkovoittajat tavoittelevat loppuottelussa Talvisuperin Suomen mestaruutta ja lohkokakkoset jatkavat pronssiotteluun.

Otteluaika on lohkovaiheen otteluissa 3+3+k ja mitaliotteluissa 4+4+k. Supervuoroa ei pelata, vaan jaksovoittojen ollessa tasan siirrytään suoraan kotiutuskilpailuun.

Miesten Talvisuperin Suomen mestaruus ratkaistaan Joensuu Areenassa myös 6.–7.4. ja naisten Suomen mestaruudesta pelataan Seinäjoki Areenassa 23.–24.3.